Yesiimduurmus Lindam doktorum normal olduğunu söyledi çünkü hiç kısmadım ve çok rahat geçtiği için🧿 birazda kiloya verdi galiba ilk zamanlarda insanlar kusunca kilo verirmiş ben bir kez dahi kusmadım tiksinmedim bişeyden ondan olsa gerek :)
milayerli Lindam oluyor tabi karin geriliyor büyüdükçe benim karnım çıktı cildimde hassasmış çatladı maalesef
Lindam Efulimm2608 valla herkeste yapmayadabilir bilmiyorum ama doktorlar çatlak için öneriyor badem yağını
abcd1234 Kan ilacı kullanmadan önce hiç kilo almamıştım.ne zaman ilaca başladım, hem kabızlık başladı hem de kilo alımı.şuanlık 4 kilo aldım.ama hiç çatlağım olmadı,sürekli liberal kullandım.ilk hamileliğimde 8,5 kilo almıştım.64 ile Doğuma gitmiştim😊🤰🏻
Lindam abcd1234 Kan ilacı kilo mu yapıyo yaaa 🙄 bende kullanmaya başliycam umarım şok aldırmaz ben de 9 kilo almayı hedefliyorum hamilelik somuma kadar
Lindam Mislimelek maşALLAH allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻 Ablam da ikizlere hamile 4 kilo aldı gayet normal sizin 😊
abcd1234 Lindam iştah açan bi ilaç.üstüne kabız da yapan bi ilaç.ikisi birleşince birden kilom artıyor.doktorum 10-12 kg alırsın dedi. amannnn açıkcası çok da dert etmiyorum bu kilo olayını.hızlı verebiliyorum çünkü ☺️ İlkinde 56 ile hamile kaldım, 64 ile Doğuma gidip lohusalık bitiminde normal kilomun 5 altına inip 51 kiloyu gördüm💃🏻
Kubralfc Ben bu hafta dördüncü ayı dolduruyorum hiç kilo almadım ama iştahım kapanmadığı ya da mide bulantısı olmadığı için kontrol altında tutuyorum yemek düZenimi sürekli tabi 🤗
Lindam Alpase 15 kilo mu ciddi misiniz? Ben 6 kilo vermiştim diye nefes alacak takatim enerjim kalmamıştı siz nasıl dayandınız 🙁
Biyolog 19 haftaligim 8 kilo verdim ve hiç almadim... şükür bebeğim sağlıklı. Bu aralar iştahım baya arttı alirim herhalde artik
Lindam Biyolog Sizce günlük yediğimiz yemek yeterli midir hem bize hem bebeğe ? Ben aç olmadığım halde bazen yemek yiyorum Bebek gelişsin diye yanlış mı bu
Lindam Biyolog maşallah çok iyi 👍🏻Sağlıklı mı besleniyorsunuz yoksa normalde yediğiniz şeyler sıradan şeyler mi merak ettim
Biyolog Lindam canim ilk haftalar çok bulantili geçti benim o yüzden kilo verdim. Zayıf biri değilim 88den 80 e düştüm. Şerbetli tatlı yiyemiyorum ağır kızartmalı şeyler. Onun dışında herşey yiyorum ama abartmıyorum. Zayıf biriyseniz istediğinizden yiyin🤭