elifdmrg Şuan 4 haftalık hamileyim arkadaşlar. Doktor 1 hafta sonra gel kalp atışını dinleyelim dedi sizler ne zaman duydunuz kalp atışlarını 😍
Asli2663 elifdmrg 5 hastalıkken duymuştum canım Rabbim hayırlısını nasip etsin 😊 ağlamaya hazır ol ilk gebeliğinse❤
Nurten elifdmrg 8+6 haftalığız bugün kontrolüm vardı doktorum dinletti en güzel ses o kadar güzel duygu ki inşallah sende hayırlısıyla duyarsın 😍🙏🏼👶🏻🙈
Btl_ozn elifdmrg 6+4 te ilk kez doktora gitmistim ve keseyi görüp kalp atışını duymuştuk bilerek erken gitmedim biraz gelismesini bekledim hey gidi günler simdi 29+4 olduk zaman cabuk geciyor 😁
Ayse1608 Asli2663 yaa ne güzel erken duymuşsunuz @elifdmrg ben 5+3 te gittim doktor daha duyulmaz dedi 10 gün sonraya randevu verdi 🙁
MelikeEvrenolu 7+2 de duymuştum tatlım ama karından değil vajinal duyulmuştu🐣❤ O eşsiz sesi herkes birgün duyar inşallah🙏
Melegimveben Ozlemm dinletmiyolar canım sadece kalp atışına bakıp var evet sağlıklı kalp atışı çok güzel dediler sesli şekilde dinletmiyolar
Tlysfk Heather asıl sabrettiniz o kadar zaman? Ben pazartesi gideceğim kalp atışı için içim içimi yiyor inşallah duyarız🙈 Allah sağlıcakla kavuştuursun🙏🏻
sevvalnyokus @elifdmrg bende dün dinledim kalp atışlarını 6+6 günlükken gerçekten çok farklı bi his canım insanın içini heyecan kaplıyo ☺