Snkz Aesra ben de sordum 40 çıkınca yapabiliriz ama bizim tercihiniz ilk adetten sonra dedi çünkü ilk dogumlarda rahim o kadar açık olmuyormuş adette açık olduğundan yapabiliyorlarmis sen yine de gel bakarız dedi bana ebe
dilcey Aesra canım ben ikinciye taktırdım ikisinde doğumdan 60 gün sonra takıldı çok ta memnun kaldım ilkini 11 sene kullandım
Dezehs Dorukunannesi95 hayir hemen değil 40 çıktıktan sonra çünkü 40 günü buluyor rahmin kendini yenilemesi
Mervekocadag dilcey canım onun ömrü 3 yıl değil mi? Ben de taktırmak istiyorum ama sebepsizce korkuyorum herhangi bir rahatsızlık veriyor mu sağlığına etki ediyor mu ?
dilcey Mervekocadag benim ki 10 yıllıktı hatta 11 yıl kullandım doğumdan 60 gün sonra taktırırsan herhangi bir yan etkisi olmuyormuş korkacak hiçbir şey yok bence en rahat korunma yöntemi hapların iğnelerin bence yan etkisi daha çoktur
Guulseeen dilcey maşallah valla bende taktırdım ama gözümü o kadar cok korkutan varki kayıyor veya sprale rağmen hamıle kalınıyor ağır kaldırınca kaydı diyen.. belkı kişiden kişiye değişiyodur ama sizin oldumu 11 sene gibi bi sürede kayma yeniden taktrma vs?
Guulseeen Aesra bazıları kırk cıktıktan sonra takıyor ama ben kırkımdan sonra olduğum ilk adette taktırdım 3. Ayda olmuştm
dilcey Guulseeen yok canım hiç birşey olmadı doğumdan sonra taktırınca daha iyi yerine oturuyormuş hatta bu doğumumda doktorum bağlayalım dedi ama be sipiralden memnun kaldığım için bağlatmadım doğumumdan iki ay sonra yine taktırdım
M_e_s Aesra ben arkadasım ıcın sormuştum doktora en mantıklısı 3 ay sonraymış normal dogum yapılmışsa çünkü rahmi bıraz kendıne gelmesı gerekmiyormuş aksı taktırdı kayabiliyormus