Seda41 Ben umuttepede serklaj ameliyatı oldum 2 ay kadar önce, 15 gün doğumhane de kaldim. Bence özel hstaneden hiçbir farkı yok. Ama özel oda ayarlamani tavsiye ederim..
Kbryldrmr Seda41 benim yüksek tansiyondan zorunlu sezeryan olcak. Normalde özel hastaneye gidiyorum ama böbrek sorunum olduğu için ve böbrek doktorum umuttepede olduğu için mecbur orda doğum yapıcam yarınki tahlilleri göre bebeğin ne zaman alınacağı kararlaştırılcak 35+0 dayız. O yüzden biraz endişeliyim son anda oraya gittiğim için ilgilenemzlerse diye
iremanne Seda41 Merhaba epey zaman geçmiş siz doğum yapalı ama belki görür cevaplarsınız 1 hafta sonra doğumum görünüyor . Önceden oda rezervasyonunu basıl yapacağız acaba gün belli değil ? :((
RHSENKAL Seda41 Merhaba. Evladını sağlıklı bir şekilde kucağına almışsın hayırlı olsun. Bize de nasip olur inşallah. Canım ben umuttepe de serklaj hakkında bilgi almak istiyorum. Hangi doktora gittin ? Nasıldı ? Ben şuanda 6 haftalık hamileyim. Geçen sene 24 haftalık erken doğum yaptım rahim ağzı yetmezliğinden. Bu sene çok tedirginim o yüzden. Bilgilendirirsen çok sevinirim
RHSENKAL Aygul01 Ben de umuttepeyi düşünüyorum. Hiç olumsuz bişey duymadım. İlk doğumunu orada yapmış şu sıralar 2. yi de yapacak bir arkadaş ile görüştüm çok memnundu. Ama biz riskli gebelik grubundayız. Erken doğum riskimiz yüksek. Bana 30 haftadan sonra umuttepeye muayeneye gidince doğum için dosya açtırmamı söyledi. 20 gün sonra 32. haftamı geçmiş olucam o zaman gitmeyi düşünüyorum. Sen kaç haftalıksın canım ?
Aygul01 RHSENKAL ben 19 haftalik olacam canım daha yeniyiz☺️ Allah yardımcınız olsun insaAllah riskli gebelikte zor bi süreç
RHSENKAL Aygul01 sağol canım. Şimdi umuttepedeyim erken doğum riskinden yatışverdiler. Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip eder inşallah. Sana tavsiyem şimdiden gel dosya açtır.
Aygul01 RHSENKAL Allah yardimcin olsun umarım hersey iyi geçer ❤️ Umuttepe bize çok uzak canım ama doğum için düşünebilirdim orayı çünkü burda ki özel hastane biraz pahalı 🤭 bakalım hayirlisi