Burcinozay Kizlar 4+2 yim istahim inanilmaz derecede acik engel olamiyrm. Henuz 1. Kilo aldim. Ama bu yedigime yakinda dev gbi bsey olurum. Istahi durdurmanin yolu yokmu napicam ben. 67 ile basladim 68 oldum :(
Mutire Burcinozay yeterli ve dengeli beslen canım 24.haftamdayim yanlış beslenmem başıma olumsuz şeyler gelmesine sebep olacaktı neredeyse
defne55 Burcinozay ilk haftalarda bende çok yemek yiyordum 8 9 haftadan sonra iştah kapanıyor merak etme
Esesen Burcinozay yakında miden bulanmaya başlar canım. O zamana kadar da tut kendini seninki şua psikolojik bence daha iştah açılması olmaması lazım 5-6. Ayda dediğiniz gibi açılıo
Zeynepzeze Bebek 3 ay boyunca sizden beslenmeyecek. Bu yüzden biraz dikkat etmeniz gerekli.. Acıktığınızda su için, salatalık, leblebi gibi kalorisi düşük atıştırmalıklar yeyin. Kefir, ayran vs tüketin.
Badevehande Kendini durdur derim bende senin gibiydim bi an da alıverdim 8 kilo birden daha 20.haftamdayım doktorum napmışsın çok almışsın dedi diğer ay şeker yüklemesi yaptıracaksın dedi😒😒
Mutire Badevehande canım kaç kiloyla hamile kaldin şeker yükleme testi 24 te yapılıyor sana erken demiş doktor sanki
Burcinozay Mutire yok doktor demedi. Ben kendi halimi gordukce gidishatti tahmin edebliyrm.:( 68 kiloyum suan
Sibel28 52 kilo ile hamile kaldım ilk 3 ayda 40 kiloya düştüm bulantı kusma yüzünden şuan 4 ayligiz ve 52 kiloyum yine 🙄🙄🙄
Esesen Sibel28 1 ayda 12 kilo mu geri aldın yani🤔 ne yedin kız o kadar bence dikkat et bundan sonrasında.
Mutire Burcinozay canim bak ben düzensiz beslenmemden kaynaklı sekerkm yüksek geldi sende lütfen başta al önlemini benim gibi abartma tecrübeyle sabit yani
Sibel28 Esesen öyle oldu valla diğer iki kızımda da öyle olmuştum toplamda 30 kilo falan almıştım bunda daha bi istahliyim daha çok yiyorum