songulce Az önce oksapar iğneyi karnımdan yapıyordum. Tam yaptım ve iğneyi çekince birden kan fışkırdı. Baktım iğneye de kan dolmuş biraz. İlk defa başıma bu geldi. Bir sorun var mıdır sizce acile gitmeli miyim? Bu durumu yaşayan oldu mu?
minikhumacik songulce göbek deliğinin 3 parmak sağı solu ve aşağısından yaptıysan korkulacak bir şey olmamıştır diye düşünüyorum canım.. çünkü o bölgelerde yağ dokusu daha fazla.. bende gonal f ve oksapar kullandığım dönemlerde ilk başlarda hafif kan çıkmaları yaşamıştım ama çok şükür bir sorun olmadı..
songulce clmmmmm yani tam dikkat etmedim sıktım mı sıkmadım mı 3 aydır kullanıyorum gayet normal öncekiler gibi yaptım ama dediğiniz gibidir inşallah.
songulce Simadumann ilacı verdim canım ya ilk başta damar kontrolü yapmadan direkt iğneyi batırıp sıkıyorum. Çeker çekmez geldi kan.
clmmmmm songulce bende kullanmıştım tüp bebegimde ordan biliyorum dr öyle demişti bana😊korkulacak bişey yok o yüzden😊saglıcakla kucaklayın miniginizi
songulce minikhumacik aynen 4 parmak soluna yapmıştım. İnşallah bir sorun yoktur dediğiniz gibi. Teşekkürler
Nhlaslan Artık iğneyi yapa yapa göbeğim acımıştı morarmıştı heryeri ve ilaç gitmiyordu. Normal bence...
Nesli5181 songulce çok normall, damara denk gelmiştir, ben bile kontrol ediyorum damara gelmesin diye bazen geliyor, bişey olmaz ☺️
minik_kuzu_ songulce benim çok fazla değildi ama iğneyi çektikten sonra ucunda minik ilaçla beraber karışmış kan vardı bende hava gitmiştir başta diye düşündüm çünkü sol tarafa batırdım yanaşamayınca çok zorlamak istemedim çıkartıp sağ tarafa iğneyi yaptım hafif kan o zaman gelmişti 🤭
Ebru33__ songulce bende kullanıyorum canım benımde oyle kan gelmeye basldı ve kan geldiğinde aşırı morardı doktora sordum derinım üstüne tekrar tekrar vuruldgu için deri tariş oldı o yüzden olur dedı