MerveSinan Bugün muayenem vardı.35+3 olduk.Cok wc ye gittigimi söyledim.Idrar testi istedi.Bir sıkıntı enfeksiyon cıkmadı Allaha sükür.Bebegin basını cok asagıda hissettigimi söyledim.Ultrasondan bakınca evet baya asagı inmis erken mi gelecek acaba kızımız dedi.😊Catı muayenesi yapalım bir bakalım acılma var mı dedi.Catı muayenesi oldum.Catın iyi dedi.Acılma da yok.Dedim basinin asagida olması sıkıntı olur mu ? Yok dedi dogum daha kolay olur.Kızım 3.043 gr 48 cm. Bi iki hafta önden gidiyor.Bakalım bekleyecegiz.Ama belirsizlik zor ne zaman gelecek diye beklemek.Esim de yanımda degil doguma yakın haber verecegim gelecek.Sizler neler yapıyorsunuz ? Hersey sorunsuz ilerliyordur insallah 😊
Lamelif MerveSinan 34+0 haftalığız benimde kız 👧🏼 Bana da bu bugün başı baya aşağıda dinlenmen lazım dedi kilomuz 2510 grmış
Arzumurkmez MerveSinan bende de çok bel ağrısı var geceleri dönerken ve yürürken çok zorluyor geçen hafta 34 haftalıkken 2500 gramdı
Zeyzey20 MerveSinan benim kide tam 2 hafta önce 2 cm açılmak var tekrar makat gelişe döndü dalga geciyo bizimle bol bol 🤷♀️ bende merak içindeyim ne zaman gelicek merak ediyorum 🤔🤔
Kutaybeyinannesi Kasık ağrısından hareket edemiyorum, gece 5 kere uyanıyorum, devamlı wc deyim tek ben mi böyleyim acaba☺️
MerveSinan Kutaybeyinannesi bende de aynı sorun var.Saat bası nerdeyse kalkıyorum.Gündüz daha fazla sıvı tuketimi oldugu icin gündüzde baya sık cıkiyorum.Yanlız degilsin 😊
MerveSinan Lamelif Rabbim bebislerimizi saglikla kucagimiza almayı nasip etsin insallah 😊Günden dune agirlasıyorlar 😊
MerveSinan Arzumurkmez yatakta dönmek cok zorluyor zaten.Dönerken soylene söylene dönüyorum 😂😂 Soluma yatmaya calisiyorum devamlı sabah kolum uyusuk kalkıyorum.Yastık izleri falan 😁
Nesli68 MerveSinan bir hafta oncesine kadar benimde oyleydi canim kolum bacagim omzum hem uyusuk hem agriyla uyanirdim biraz arastirinca ogrendimki uzun sure hareketsiz yatinca agri cok oluyomus bende gece wc lerini firsata cevirdim lavabodan sonra evin icinde iki tur dolasiyorum kolumu bacagimi esnetiyorum oyle yatiyorum duzeldi simdi olmuyor 😊 35+2 yiz bu arada
MerveSinan Zeyzey20 saglıklı gelsinler de artık onların keyfine bıraktık ne zaman nasıl geleceklerine kendileri karar verecek 😍
MerveSinan Nesli68 bende bel degil de karın sertlesmesi cok oluyor.Tam göğsümün altına top gibi dayanıyor.Elimle biraz sıvazlıyorum pozisyon degistiriyor rahatlıyorum 😁
Nesli68 MerveSinan ay bide kaburgama ayagini dayamiyor mu canim gidiyor sanki benim kiz soz dinlemiyor malesef inadina daha cok vuruyor 😊
MerveSinan Nesli68 ya bide ne kadar gitsem de her seferinde sanki hic gitmemisim uzun süre tutmusum gibi hissediyorum.Siz de de öyle mi ?
MerveSinan Nesli68 eeee bosuna demiyorlar karakter olusumu anne karnindan 2 yasa kadar diye..Senin ki belli etmeye baslamıs huylarını desene 😁
Nesli68 MerveSinan evet bizim kiz benim mesaneyi oyuncak etti kendine asagiya surekli baski yaptigi icin elleri hic durmuyor mesela bu yuzden hep cisin varmis gibi hissediyorsun ama gercekten cis olunca hem baski oluyo hem kasiklar sertlesiyor haliyle bebekte rahatsiz oluyor