Zeynepzeze Bu haftalar da olup böyle bir şey yaşayan var mı 😔 Çok canımı yakıyor, pozisyon kaynaklı mı acaba bu ağrı?
Busraoksz Zeynepzeze cok ypruldugumda ve yemegı kacırdıgımda bende de oluyor . Durusu ıtıbarıyle de olabılır benımkının ayakları solumda mıdeme yakındı ıkı gundur bı rahatım yoksa sıkıntılıydı. Bugun kontrolum vardı doktorum herhangi bir ters bısı gormedı sızın kontrol yakınsa en dogru degerlendırmeyı yapar doktorunuz.
melegiminannesi Zeynepzeze vajinamda ağrılarmı dersin gögüs altımda vurmalar.mı dersin nefes daralmaso ağlayarak uyandığım veya gün icinde yasadığım bel ağrılarımı dersin daha 31. Haftada bu kadarsa...
Zeynepzeze Busraoksz Kontrole dün gittim bir sorun yoktu. Bugün başladı ağrı. Sanırım duruş kaynaklı ağrılar 😏
Hfsskbr Bu haftadan itibaren kanala girmeye başlıyor pozisyon degistiriyo bebekte. Bendede başladı bi haftadir adet olacakmisim gibi kasiklarmda ufak sancilar var
Zeynepzeze melegiminannesi Evet son aylar çok zormuş gerçekten. Oturamıyorum, yürüyemiyorum, yatamıyorum 😔 ALLAH yardımcımız olsun