ekara Emine-07 bendede çok oluyordu magnezyum içmeye başladım içtikten 1 hafta sonra geçti. Şükür şu sıralar olmuyor. Doktorunada danış bi yinede.
Mervednr Emine-07 magnezyum bende tek çare oldu. Uykudan uyandıracak kadar şiddetliydi kramptan sonra da bi günden fazla ağrısı devam ediyordu. Günde iki kez magnezyum içiyorum şükür yok
Emine-07 Mervednr bende magnezyum içiyorum ama bir haftayı geçik yinede oluyo valla resmen sekerek yürüdüm bugün gün boyunca
Svdbkn Bende günde 2 kez magnezyum kullanıyorum sabah akşam.. Akşam ilaçı unuttuğum zaman sabahına krampa uyanıyorum.. İlaçın bitti dün gece de atmadım bu sabah yine aynı krampa uyandım 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Gunesburcu Merhaba bilmediğimden soruyorum. Bende de başladı belimden baldırıma doğru çeken bir agrı elektrik çarpması gibi acılı tarif edemiyorum . O kramp mı oluyor ?
Hamideergun Sadece hamileliğimde değil öncesinde kramplarla uyanan biriyim artık alıştım diyebilirimm.. inanılmaz bir acı.. Magnezyum eksikliğinden oluyor.. birde kramp girdiği an sert bir zemine basın hemen geçiyor bi anda kesiliyor kramp.. Diğer türlü ne kadar uzun sürerse gün içinde ağrısı okadar çok oluyo..