YelizCihan Bilgeninbugrasi aynı durumdayız canım ☺️ Azar azar su geliyo gibide oluyor evet akıntı ile karışık. Önemli olan şuan beklememiz gereken sancı çünkü sancı olmadığı sürece geri yolluyor ☺️
babyUras_ YelizCihan valla doktor daha iyi bilir tabi ama bana bugun öyle dedi. Acılmam falan varmı bilmiyoruz ☺️
neslihanuluumut babyUras_ kanlı akıntı mı nasıl bişey bende çok korkuyorum çok sancm var haftamda 36+2😕
YelizCihan neslihanuluumut yok canım kanlı değildi benimki sancı o haftalarda oluyor illa ki :( allah hepimizin yardımcısı olsun
babyUras_ neslihanuluumut benimki normal akıntı sanıyodum yazan arkadasa doktoru nişan demiş benimkide kanlı değil. Sancınız varsa gidin hastaneye içiniz rahat etsin yalancı sancıda olabilir
neslihanuluumut Bilgeninbugrasi bende korkuyorum anacım haftam daha erken sancım belimden başlayip kasıklarıma vuruyor bebeğimin hareketleride azaldı 😢
YelizCihan neslihanuluumut hareketleri az evet artık yerleri daraldı ondan da olabilir kötü düşünme :(
Bilgeninbugrasi neslihanuluumut benim tehlikeyi atlattı çok şükür gelsin artık diyorum ama hangisi tam belirti emin olamıyorum işte