Emi Merhaba kızlar, ben bugün doktora gittim hamlesin dedi. Ama az önce eltimin ufak oğlu karnıma vurdu bişey olmuşmudur? Çok korkuyorum 😔😔😔😔😢😢😢😢
CicekGirayBysl Emi kanaman kasılman sancın yoksa bişi olmamıştır canım iÇin rahat edecekse acile git. Ama ufak darbeler için anne karnı bebeği korur diye düşünüyorm
ekara Emi benimde 12 haftamdaydı galiba eltimin kızı karnıma vurmuştu hemde baya bi sert şekilde. Bişey olmuyo yani için rahat olsun. Sen sonrası için yinede dikkat et.
Benay10 Emi benim köpeğim eşşek kadar karşıdan koşarak gelip karnıma atlamıştı hiç birşey olmadı eşimin kardeşi down sendromlu koluyla direk karnıma vurmuştu Yani korkma öyle Kolay Kolay birşey olmuyor ama korkuyorsan yine de bi git doktora
Yuilsa Emi canım bnm 5 yaşında oğlum ben yatarken koltuğun başından üstüme zıpladı ayağıyla karnıma 25teydim çok korktum gittim sıkıntı yok dedi doktor sen canını sunma
Emi Kanamam olursa yada ağrım olursa acıle gidicem şuanlık ne ağrım var nede kanamam yani. Rabbim sağ sağlım kucamıza almayı nasıp etsin inşallah.
sleepmodeon Emi kanamanız ve yoğun ağrınız yoksa allahın izniyle bir şey olmaz, stres yapmayın. 5 haftalık hamile olduğumu bilmeden kızımla parkta oyun oynuyordum, yaklaşık 1,5 metrelik duvarlardan atlama yapmıştık hiçbir şey olmadı. 😊
Benay10 Pandabekleyenanne benim ki depresyona girdi bebek doğunca bebeği çok seviyor ama beni ısırıyor kıskanılıyorum 😂😂😂 sezaryen oldum kimsem de yoktu bakacak bana bebekle uğraşmaktan onunla ilgilenemedim bana küstü 😂
Babymam Emi valla canım 15 aylık oğlum var öyle vuruyorki karnıma 28. Haftamdayım anne rahminde baya güvende bebekler sen içini ferah tut
Pandabekleyenanne Benay10 bizim biri yorkshireterrier diğeri pug. Yorkie çok kıskanç oda aynısını yapıcak sanırım😂