YagmurOz Mucizem00 ben 37 haftalığım benim de birkaç seferdir geliyor doktora bugün sordum enfeksiyon olabilir kanli olmadığı sürece sorun yok dedi
Deletedmom139 Mucizem00 ben acile gitmistim sancidan ve damla damla su gelmisti hem amniyon testi yapti hemde cati muaynnrsi yapti bana.demekki doktordan doktora farkli oluyor
Nezahatozen benim şu 3 gündür yoğun beyaz akıntı geliyor sümüksü ama o nişan miymis ben kan diye bekliyorum 40 olduk bugün 1 cm acikligim var 2 gün önce yoktu
Mucizem00 Nezahatozen yok bu nişan değil canım nişan dediğin şekilde oluyor, benim sormak istediğim böyle beyaz akışkan seyden sorma nişan gelir mı diye ,
Mucizem00 Deletedmom139 doğrudur canım benim dotkor son hafta çatı muayenesi yapıcam dedi daha yapmıyor
CicekGirayBysl guler27smsk_ gece doktordaydım nişanmış açılmam başlamış sancılar 100 üzeri Eve geldim 1cm açıklık var diye
Esramese Mucizem00 habercisi degil nişan benimde nisanm renksz ve kansizdi ddoktoruma danistm ona dayanaraktn soyluyorm doktoruna gt nisandan sonra açıklık muanesine yolladi 1cm dedi suni dedi yatisi kabul etmedm pazartesi dogumum var