Kubra_ali Normalde iştahlı biri değilim adete 8 gün var sürekli açlık var yemek yemedigim zaman dilimde kötü tat oluyor elim ayağım titriyor erken gebelik testine çok güvenmiyorum 😑😐keşke biran önce bizde gebe kalabilsek😢😢
Kbrazcan Kubra_ali ben öyleydim geçen haftalarda eşimle aynı anda yemek yiyorduk o içeri geçip oturuyordu ben yarım saat sonra acıkıp bişeyler yiyordum deli gibi acıkıyordum aşırı karın ağrısı ve ishal şikayetiyle acile gittim beta yapmış doktor sonuç 70 adetime 4-5 gün var daha 😢 tabi biz şook 😍😍 rabbim sizede nasip etsin
Mlke Kubra_ali keskeeeee canım benim keşke benimde 5 günüm var bugun hafif kasık ve bel ağrısı birde biraz önce çok açık kahve gibi bir akıntı oldu inşallah beybi yerine yerlesiyordur🤗🙏❤❤❤❤
Gnt38 Kubra_ali tek başına gebelik belirtisi sayılmaz ama şuan çok yeni hamileyim daha 5+3 ama fazlasıyla acıkıyorum yemedigim zaman kafam agriyo elim ayağım titriyor inşallah sende hamilesindir 🤗
Sbnm06 @Kubra_ali canım aynısı bendede vardı sürekli acikiyorm karnım gurulduyor sekerim düşüyor maalesef bende çıkmadı yine yok yine yok anlamadm bu isi:)
Kubra_ali Sbnm06 oldunoldunmu adet karnında ağrıyor zaten benim de aceba biz bebek yapmayı mi bilmiyoruz kiz😂
DiplomaliEvHanimi Kbrazcan bende 15temmuzda yumurtlama oldu bende anlamis deilim dha erken dolleniyodur bile ama bugun bnde asirinishal oldum ellerim ayaklarim titriyo 22haziran son adetim 😬
Kbrazcan DiplomaliEvHanimi bence hemen git kan ver çıkıyor 😍 çok heycanlı güzel haberlerini bekliyorum
Kbrazcan DiplomaliEvHanimi aaa 15 temmuzda olduysa çıkmaz belirtilerde çok erken canım benim 3-4 yumurtlamaydı anca belli oldu
Mlke Kubra_ali amin canım inşallah allahım sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin o kaç tane verirse kabulum 😍😍😍😍