Haticeee1234 Hayatımda görebileceğim mükemmel bir kadın Doğum doktoru ilk denemede gebe kaldığım her anımda yanımda olan elimi tutan melek doktor 💕🤰🏻
Ozlemtoprak2307 Haticeee1234 benimde takibim çiğdem hocada iyi ki diyorum her gittiğimde ❤️🙏🏻 Çok şanslıyız
[silindi] Haticeee1234 ah ah böyle yazıp bizi üzmeyin😥 İstanbul’da olmadığı için o kadar üzgünüm ki.. şimdi burada olacaktı ve ben doktor arama uğraşlarına girmeyecektim diyorum😤😭😭
GulinMert Haticeee1234 muayene ücreti nedir ve emekli sandığı sgk ile anlaşması var mı hastahanenin bilginiz var mı. 🤗
Haticeee1234 balarisi06 tüp bebek bilmiyorum ama ben klomen kullandım sonrasında ovitrelle kullandım sonrasında çatlatma iğnesi oldum Çiğdem hoca aşılama yapalım dedi ben normal yolla deneyelim dedim ilk ay olmadı 2.ay ilaç etkisinden gebe kaldım
Haticeee1234 [silindi] doktor seçimi çok önemliymiş benim kanamam oldu ultrason ile kanamamın rahimden olmadığını böbreklerden olduğunu direk anladı onun sayesinde şu an hayattayım yoksa kan kaybından sıkıntıya girecektim
Haticeee1234 balarisi06 fiyat bilgisi hakkında bilgim yok özel Sigortam var ama çok iyi bir doktor güven verdi hep bana
balarisi06 Haticeee1234 anladım canım valla süper bende normal hastanede denecegim olmazsa özele gitmek istiyorum bakalım nasıl nasip olacak 😍 doktorlar hakkında bilgi ediniyorum yavaş yavaş
Haticeee1234 Hiç bir bilgim yok koru hastanesi Çiğdem Demirel Güler hocanın ismi arayıp öğrenebilirsiniz