aselzumra Haftama giriyorum 2 gündür düzensiz bi şekilde belimin alt tarafına ağrılar giriyor 😔 az kaldı diye mi böyle oluyor yani böyle olan var mı ilk hamileliğm bilmiyorum ne yapmalıyım
Serpilataman aselzumra benim 30. Haftadan itibaren başlamıştı ağrılarım hep bugün kesin doğurucam dedim öyle geçti şu an günümüz doldu bu seferde ağrı sancı yok gelmiyor 😂 ben o zaman doktora sordum normal demişti sizde doktorunuza bir sorun isterseniz
Eylul0212 aselzumra biz 33+2 yiz bende de aşırı derecede bel ağrısı var ne tarafa dönsem o taraf agiriyor 😏 otururken bile agiriyor ama doktorum normal dedi
TugbaOlcay aselzumra canım tamamen aynı durumdayız. Ben de 32. Haftaya giricem. 1 haftadır bende de adet ağrısı gibi ağrı var. Hatta bi keresinde ağrı bacağıma kadar indi. Ben de pazartesi dr. uma sorucam.
Ozgehasan aselzumra bende de oluyor du. Daha önceden başlamıştı hatta şimdi 32+5oldum arada bir şiddetli bir batma gibi vuruyor gibi bişey oluyor
aselzumra Serpilataman bende erken doğum olur diye korkuyorum çok şükür öyle bi riskim yok ama insan tecrübesiz olunca korkuyor ister istemez
aselzumra Ozgehasan Allahtan çok fazla şiddetli değil inş hepimiz sağ salim sağlıklı bi şekilde doğum yaparız 🙏
Serpilataman aselzumra bende çok stres yapmıştım bemim 2. Doğumum olacak ama ilkinde hiç yaşamadığım için bende korkmuştum ama şükür sona geldik 🙏🏻
TugbaOlcay aselzumra İnşallah bi şey olmaz canım. Büyük ihtimalle yalancı sancı. Doğum sancısı düzenli oluyormuş çünkü. O yüzden ben pek önemsemiyorum bu ağrıları. Ama tabi rahatsız ediyor insanı yine de.
aselzumra Serpilataman inş sağ salim sağlıklı bi şekilde alırsınız kucağınıza 🙏 ben kan sulandirici iğne ve ilaç kullanıyorum aslında korkum da biraz bu yüzden bi an da gelirse diye