Tazeanne0134 [silindi] bide bunun doğum sancısı var doğumu var doğumdan sonrası var var da var 🤭😅 Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Rabbim isteyen herkese de nasip etsin inşallah
Minikkbaby Ocak annelerine ne oldu kaybetmeyelim birbirimizi demiştik ama 😂 ne durumdasınız cinsiyeti öğrendiniz mi 😊 Emineomer artis_sevim [silindi]
Minikkbaby Emineomer ocak sonu diyorlar bakalım 😊 evet 😊 cinsiyeti öğrendiniz mi acaba yada ikili test yapıldı mı 😊
Emineomer Minikkbaby benimde ocak sonu inşallah 😊 ayın 25 nde randevumuz var ikili test için inşallah cinsiyetide söyler 😀
ebruby Maviiii48 ayneen bende midem yandıkca ya da baş ağrısı hissettikce kendimi salatalığa vuruyorum😂 eczaneden dediklerini araştıracağım canımm👍🏼
Mineebd BurcuKrn oğlumda 12+3’ken öğrenmiştim cinsiyetini. Bunda 14 haftalıkken net bişey söylemedi dr 🤦🏻♀️
Mineebd BurcuKrn oğlumda 12+3’ken öğrenmiştim cinsiyetini. Bunda 14 haftalıkken net bişey söylemedi dr 🤦🏻♀️
Tugba_00 Ben 12+2 haftadayım bugün ikili tarama yapıldı bir hafta sonra sonucu çıkacak doktor cinsiyeti için erken dedi bişey söylemedi 🤷🏻♀️
BurcuKrn Sahtemelek bende de öyle hala daha öyle tabi yanlarım felan agrıyor ara ara regl olacakmışım gibi sancı yine tabi ara ara doktorumuza sordum olacak bunlar dedi çok şükür bebek iyi olsun da agrıyı cekelim ya 9 ay o da bunun güzelliği sanırım☺️
Mutlu_anne2 Ben şuan 13+1 im 12 de erkek ama net değil dedi dün gittim farklı doktora ben sormadan oğlunda kıpır kıpır dedi bugün akşam test sonucunu göstereceğim yine sorucam cinsiyetini 😊