Esrakzlbg Hamileliliğimin 6. Haftası dün çok kanamam oldu doktora gittim rahimle ilgili değil idrar yoluyla ilgili enfeksiyon kanaması gibi dedi çok korkuyorum yardımcı olurmusunuz?😪
emreesra Esrakzlbg dikkat et kendine canım iş falan yapma bol bol dinlen bebek keseye alttan tutunmuş o yüzden oluyodur. Yinede sık sık dokturunla görüş kendine stres sinir yapma kafana bişey takma bebekler çok etkileniyor bol bol dinlen ve içini ferah tut
Esrakzlbg emreesra dün gittim doktor bebekle ilgili olmadığını söyledi, enfeksiyon dedi enfeksiton kanama yapar mı sizce 😴 ister istemez kafama takıyorum😥
Mrvkrc Esrakzlbg enfeksiyon kanama yapar korkutmak gibi olmasn düşük dahi yapar ben yaptim cunku. Bol bol su ic sirkeli suyla tahret al vajinayi kuru tut bir an once kurtul enfeksiyondan
Seymaa16 Canım benım hep rahımde polıp var hem rahımde dışında oda kanama yapıyo bebekle alakası Yok sen rahat ol . Bol su iç dinlen
Esrakzlbg Seymaa16 ama kasık ve karın altı sancımda çok bebeğe bir şey olucak diye endişe ediyyorum doktor bebekle ilgisi yok dedi kesede de gözükmedi😪😪