Rumeysa52 Oglusannesii aynı sorunu bende yaşıyorum hiç bir yerimde ağrı yok şükür ama vajina kemiklerim ayrılıyor gibi yatakta sağa sola dönemiyorum yürürken de zorluk yaratıyor
Oglusannesii Rumeysa52 aynen öyle çevremdekilerede soruyorum böyle olunca kolaymı doğuruyorlar diye inşallah öyledir 😂
Ezgi1989 Oglusannesii ay benm de agrıyor suan magnezyumu ikiye çıkardım ama ay sonunda bırakılacakmış magnezyum bebek baskı yapıyormuş bilmiyorm nolacak magnezyumla bile geçmiyor 😥
Oglusannesii Ezgi1989 ben onunla alakalı oldugunu düşünmüyorum işte magnezyum eksikliği olsa tüm kemiklerim agrır sonuçta 🤷🏻♀️
Rumeysa52 Oglusannesii bana da kolay olur Doğumun falan diyorlar , bide normal Doğum olacak herhalde yani bizim hep o yönde son dakika ne olur bilmiyorum da
Anacsevgidolumelek Oglusannesii ayy insallah oyledir yaa umarim kolay olur acilmamiz erken olur hemencecik agrisiz sancisiz kavusurz yavrularimiza Allahin izniyle 🤲🤲🤲
Melisa8 38 olduk hala geçmedi malesef , yatakta dönerken , pantolonumu giyerken kaldiramiyorum bile bacagimi 🤦🏼♀️
Melisa8 Doktoruma da sordum bu arada yapilabilicek bisey yokmus bebek indikce ordaki baglarin gerilmesi sebep oluyor dedi 😕