Oglusannesii Vajinal kemiklerdeki ikiye ayrılma durumum 32 den beri geçmedi yürüdükçe bile sıkıntı yaratıyor varmı benim gibi olan hiç geçmeyecekmi bu doğurana kadar kemiklerim agrıyor 🤧
Gulcinozdmr Oglusannesii 1 haftadır inanılmaz bi ağrı var ben de de sağ sol dönerken canım çıkıyo yürürken ve 2 gündür adet sancısı yaşıyorum gece gündüz hala dayanmaya çalışıyorum ama acilden görünücem birazdan gidip sancı neden oluyor merak ediyorum
Taneminci Oglusannesii 32 haftalık olduk dün pijamamı çıkarmak için sağ ayağımı hafif yukarı doğru kaldırdım resmen krmiğimin ağrısını hissettim sağ tarafta ama sol tarafta birşey yoktu senin yaşadığında böyle birşey mi
Zorhamile Bendede 26 haftadan beri devam ediyor maalesef geçmiyor. Bi yerde sureli oturup kaldıgımda yada ayakta cok kaldığımda oluyor.
Vaveyla Taneminci ağrının yanında benim sağ bacağımdan her yatakta dönmemde çat diye kuvvetli Bi ses çıkıyor
Oglusannesii Taneminci gitmedim ama burda çoğu kiiide oluyor onlar sormjş çatı açılıyor bebek döndüğünden vsvs normal kabul ediliyor yani
Nezahatozen benim bi ara ağrımıştı 1 hafta sonra geçmişti ama yaklaşık 3 haftadır geçmiyor altını değiştirirken çok zorlaniyorum kemiğim ağrıyor birde uzun süre oturunca bi anda ayağa kalkıp yürümek isteyince yürüyemiyorum topal gibi oluyorum
Tubabulat2018 Oglusannesii malesef bendede var 2 haftadir devam ediyor kemigimi sanki ayiriyorlarmis gibi 36. Haftadayim pazartesi randevum var sorucam bakalim.
Oglusannesii Tubabulat2018 sorunca haber berir misin benimkine daha var da herkesinki neden ağrımıyor acaba iyi bişeymi kötü bişeymi
Tubabulat2018 Oglusannesii tabu veririm canim valla bende anlamadim dün saglik ocagina gittigimde hemsireme sordum vücudun artik doguma hazirliyor kendini esniyordur dedi ama doktoruma mutlaka sorucam.