Yeniannee Kizlar dün sağlık ocağında kan verdim ama cok düşük çıkmış kan ilacını ikiye çıkarmamı istedi. Kan değerinin yükselmesi icin ne yapabilirim..
elifelif Yeniannee canm bnde ayni durumdayim hic yukselmiyor kan ilaci kullandigim halde sabah ve yatmadan once pekmez ic diyolar iyi geliyormus ben iki kilo dan fazla ictim hamileligimden beri suan 35 haftalik gebeyim yine dusuk yine dusk 😓😓😓😓
aylinn Yeniannee bende aynı dertten müzdaribim 😒 doktorum sabah akşam pekmez yememi ve kan ilacımı alırken c vitaminiyle tüketmemi söyledi portakal suyu, mandalina vs. Bakalım işe yarayacakmı istersen sende bi dene canım 🤗
Eliftotree Yeniannee canım bezelye, ıspanak, turp, kırmızı et bol bol tüketmeye çalış ben başından beri hepsini fazlasıyla tükediyorum ve kan değerlerim çok çok iyi sana da tavsiye ederim ☺
Yeniannee Semranurum telefonla aradılar cnm yarın detaylı ogrenebilcm sadece cok cok düşük çıktığını syledi
Semranurum Yeniannee benimde öyleydi canım kuru üzüm ye bol bol badem ye kırmızı et ve balık bunlar cok yükseltiyo canım bide keci boynuzu pekmezi bunlar bana iyi geldi
Yeniannee aylinn bende internette okumuştum doğruluk payı varmis demekki teşekkür ederm cnm sen ac karnına mi iciyorsun kan ilacını
elifelif Yeniannee kac haftaliksin 😊 bnde hamileligin basindan beri var bas donmesi fazla ayakta durunca hemen basim donuyo gozlerim karariyo
BebegimiBeklerkenN Damar yolu aldım 27. Haftamdayım o ilaçların hiç bi faydasi olmadı baş dönmesi bayılma ve halsizlik yaşadım
Yeniannee Eliftotree et haricinde dediklerini bol bol tüketiyorum yeşillik turp yiyorum kan değerlerin düşük diyince hemşire baya şaşırdım aciksasi
Tugba37 2 kez serum verildi. İlaç bir işe yaramadı, tam tersine kanım gittikçe düşüyordu. Halsizlik, tansiyon düşüklüğü falan yaşadım. serumlar sayesinde şuan çok şükür iyiyim 🙏🏻 Doktorum artık ilacı kullanma dedi.
Yeniannee Tugba37 ilaç kullanmayı bekarken de sevmezdim hala sevmiyorum mecbur oldugum icin zorla içiyorum 😔😔 doktoruma söylesem serum verir mi acaba seruma raziyim😔
Eliftotree Yeniannee Kan değerlerinin yükselmesi için b12 vitamini ne folik asit almak lazım onlar besinlerden gerekli olan vitaminleri bağlayıp kana taşıyorlar istersen internetten de araştırabilirsin çok geçmiş olsun
Tugba37 Yeniannee bana 2 kan ilacını karıştırıp serum oluşturuldu. Doktorunuza danışın, inşallah şikayetiniz geçer. Kan olayı gerçekten can sıkıcı oluyo. Hayatını etkiliyo insanın 😔
Deryara KıZlar benimde kan değeri 7 .4 çıktı bende 3 aydır ferum hap kullanıyorum ama hiç bir faydasını görmedim hatta bende yan etki yaptı 10gün ishal oldum eridim resmen şuan içinde dün akşamdan beri ferum ilaçın iğnesine başladım 10 tane her gün bir tane yapılaçak bakalım inşallah faydasınız görürüm çünkü Doğuma 2 ay kaldı korkuyorum artık