Mucizemleben Carsamba gunu kanamam oldu diye acile gittim ve iki kese gorundu 5 haftalik ama biri bos olada bilir dedi persembe gunu kan verdim ve beta degerlerim 41403 cikti sizce ikiz gebelik varmi
Ikizdeniz Mucizemleben benimde baya yüksek çıkmıştı kan değerlerim saglik ocağında ki doktor bu değerlerle bilinmez dedi ama kendi doktorum 6. Haftamda gel ikiz olabilir dedi ve ikiz olduğunu öğrendik çok şükür ama ben ilaç kullanmıştım ikiz olma ihtimali yüksekti baya
Esramese Mucizemleben acaba degerin 2keseden dolayimi bu kadar tavan yapmiski degerlern ikiz degerii ay ne güzel insallh yiyeck ekmegi varsa bu dunyada gelsin iki kardes buyurler
Semanuryvz Mucizemleben benim de iki keseydi 5.haftada şiddetli kanamam oldu düşük yapıyorsun diye yatış verdiler. 2gün sonra kanamam kesildi ama hiç parça düşürmedim. 23 haftalık oldu bebeğim şu an ve tek kese ile devam ediyoruz canım 😊
Mucizemleben Tazeanne0134 betanin bukadar yuksek olmasi ikiz anlamina gelmiyormu bir haftada bin ken degerler epey yukselmis
Aysemlg Mucizemleben benım değerlerim normal 2 katı artıyodu adet günümde 169 adetten iki gün sonra 2438 çıktı ikizmiş😊 seninde gönlüne göre olsun herşey
Tazeanne0134 Mucizemleben benim 10 mayısta 77.1 24 mayısta kan verdim 17894.38 çıktı ama tek nasip kuzum
sevval55 Bendede çift keseydi ilk zamanlar ama suan tek gebeliğim benimde beta yuksekti gonlune gore versin rabbim
Mucizemleben Aysemlg adetime daha 3 gun vardi 1 temmuzda kan verdigimde 208 cikti 5 temmuzda yine verdim 1157 cikti 18 temmuzda kan verdigimde 41403 cikti
Mucizemleben Ikizdeniz ilac kullanmak istedim ama emziriyorum diye vermedilerdi iki kese gorununce sukur ilacsiz oldu diye sukrediyorum
Ikizdeniz Busimss yok yumurta gelistiriciilac kullandım catlatma ignesi özellikle ikiz olsun diye degilnyani bebek olsun diye ama ilaç birden fazla yumurta geliştiriyor üzerine de catlatma ignesi vurulunca ikiz olma ihtimali yüksek oluyor
Esramese Mucizemleben benim bile kulagma geldi sesleri birden ama yazini okurkn bile icime kiz dogdu biliyomsn cinsyeti kiz cikarsa hatrla bni 😁😁 ogluma dua et
Mucizemleben Esramese ederim bolca dua rabbim tum hamislerin bebislerini kucagina aldirsin saglikla insallah ikizlerim sagliklidir ve sagliklica dogarlar kiz olursada sana geri donus yapacagim