mubu81 Kızlar detaylı ultrasonda suyum sınırda çıktı daha sonra kendi doktorum bugun 3 litre su iç ve yarın yanıma gel dedi gittiğimde ise düne göre daha iyi olduğumu 15 gün sonra tekrar gelmemi söyledi 15 gün sonra gittiğimde suyun yükselmediğini dikkat etmemi söyledi ben dayanamayıp ertesi gün başka doktora gittim oda herşeyin gayet iyi olduğunu söyledi suyumda normalmiş başına böyle bir şey gelen var mı ??
Esramese mubu81 garip depomu dolduruyo acaba 3lt ic diyerek sanki hepsi keseye doluyor kararsz kaldm ama gene dikkt et bunu bahane ederk sezeryana yonlendiriyolr insanlari
Ozican mubu81 ya bu detaylı ultrasondan soğuyorum ben galiba.Herkes yaptırıyor bişey çıkıyor olumsuz kendi doktoruna gidiyor hop yok öyle bişey veya başka doktora gidiyorlar yok öyle bir şey diyorlar.Bi ton para verip yaptırıcam bende kafam karıştı😒
Benimminikim mubu81 Ben internetten çok video filan izliyorum bazı yerlerde amniyon sıvısının içtiğimiz suyla alaksı olmadığı yazıyor havuç suyu duydum burdaki postlarda bi dene istersen ama amniyonsivisi bebeğin idrarıymış 🤔🤷♀️
Semooshh Her ultrasonda farklı görünür diye biliyorum ama hangisi, doğru onu Allah bilir Umarım bir problem yaşamazsın sağlıklı, olur sağlıkla gelir bebişin, Sıkıntı yapma 🤗
Esramese mubu81 yok dusunme sen biri birini tutmuyo cnku devlette bana 3hafta geriden geliyo dedi ve bu tehlikeli biseyken hic bi aciklma mudahale yapmadi hemen kndi doktruma gttim onden gidiyo 3 4gun amma atmis bol keseden dedi
Sonkaya35 Ozican canım sen en iyisi devlete git ben ilk çocuğumda kontroller Doğum vs özele gittim şimdi devletteyim ve doktorum ikiliyi yaptırdı sonra detaylı da ultrasonla baktı her şey normal dedi özeller biraz para tuzağı rahat olun
Ozican Sonkaya35 ben özele gidiyorum doktorum özelde devlette yapamam canım ben ama detaylıya giren hiç iyi bişey duydum demiyor valla şaşırtıcı geliyor bana
mubu81 Sonkaya35 haklsıın canım son gittiğim doktora suyumu sorduğumda sana suyun az mı dediler ilk bakışta öyle duruyor ama suyun normal dedi gerçekten kafam allah bullak
mubu81 Esramese evet haklısın sanırım detaylıya gönderdiği doktorun arkadaşıydı illa ona gitmemi istedi bende tecrübesizlikten ona gittim
CCDGN Benimde oyleydi perinatolojiye yonlendirdiler zor surec surekli kontrol stres sikinti yasadik hep sonra suyum sinirda gitti bi problem olmadi korkmayin