Aysegul0909 Şuan 35. Haftalik hamileyim . Nst de sancım çıktı . Başına böle bişey gelen var mı hiç ? Sancı çıktıktan kaç hafta sonra doğum gerceklestı. Bebeğimin kilosu 2.488 gr .
Leyliiii Aysegul0909 Merhaba yarın 36 haftalık olucam dünden beri karnım çok ağrıyor 😭 salı günü kontrolüm var nasıl olucak bilmiyorum
Esramese Aysegul0909 canim 27 haftadan beri vr nstde sancim bu hafta hepten firladi sancilr pazartesi dogumum var 37 olduk yatip dinlenerk büyüdük
Pcoslubiranne Aysegul0909 benim de o haftalarda sancim cikti baslamis sancilarin ama sen hissetmezsin su an demisti doktorum 37+1 de suyum g3ldi dogum yaptim.
2lokummannesiii Aysegul0909 canım korkma benim 33. Haftada sancı çıktı kasılma çıktı doktor yat dinlen dedi ve hiçbir iş yapmadım tabi ilaçta verdi bir haftalık kasılma için. Erken doğum riskinden hala yatıyorum. Seninde haftan kötü değil. Ağır iş yapma o sancılar da geçer inşallah.
Gurbet_kusu Nst de kaç olunca sancı çıkıyor acaba benim bugün hep 20yaziyordu doktor herşey yolunda dedi
2lokummannesiii Gurbet_kusu 20ler önemsiz canım 80-90ları geçmeyecek ki 100 şerde bile çıksa serumla durduruyorlar.
Esrasrgn Aysegul0909 benimde 35 te çıkmıştı bugün gittim bişey yoktu. Son ay artık sancılar girip çıkabiliyo
Tuaa15 Aysegul0909 benim de 35 de çıktı 1 defa 100 oldu ama hissetmiyorum dedim 37 de tekrar gel dedi 27 Ağustos Cuma günü bakalım ne olacak ☺️
YelizCihan Canım benimde 36.haftada sancılarım 100 ü gördü defalarca ama öyle hemen Doğum olmuyor anladım ki. Hayırlısı ile kafana takmadan takiplerini aksatmadan beklemelisin☺️