Denizinannesi1 Hanımlar 26.haftadayiz günde 2 tane hurma yesem zararı olurmu normalde son haftalarda yiyin diyorlar şimdi yesem bir sorun olur mu
Bu-bi-mucize Denizinannesi1 bence yeme daha erken kuzenim nerdeyse 40. Haftadaydı 4 5 gün yedi 7santim açılmayla Doğuma gitti
Busramerve Denizinannesi1 ben doktoruma sormuştum onu 12 haftalıkken. Yediğin hiçbir şeyi abartmadığın sürece sorun olmaz demişti.
Deletedmom139 Denizinannesi1 bende yiyorum 35 haftaligiz gunde 2.3 yani keyfim ne kadar isterse yiyorum
SZorlu Ademnilay sünnet olan tek sayı ile yenmesi peygamber efendimiz (sav) o şekilde yermiş. Hurma, zeytin , bunlar sağlık açısından tek sayı yenmesi makbul olan.
SZorlu Denizinannesi1 hayır yiyeceğiniz zaman ya bir tane ya üç tane ya 5 tane aynı anda önemli olan tek sayı şeklinde tüketmek 😊
SZorlu M-Ali evet ben bir haftadır yemeğe başladım 36+5 haftalığım. Erken zamanlarda yemeğin Doğum kanalını açıyor diye biliyorum
Edanaz2344 SZorlu suan ayniyiz. Birde doğumdan hemen sütun gelmesinde çok faydası var hurmanin. Bende yemeye başladım
mary1709 Denizinannesi1 hurma çok sağlık bence yemek gerekiyor. Ben her gün yerim 🙂 hatta 5ten fazla yediğim bile olmuştur bi günde.
Gurbet_kusu Ben hamileligim başından beri ara ara abartmadan yedim bir sıkıntı olmadı ama tek sayıda yemek daha sağlıklı tam bilmiyorum ama çift olunca birbirine etki Edip notrleyen bişey oluyormuş nötrlememesi için tek sayı diyorlar
Yadee Denizinannesi1 hic hurma yemedim ve 4 bucuk saatte dogum yaptim ben inanmiyorum etkisi oldugunu🤷🏻♀️
Oglusannesii Yadee alakası yok ama bişey sorabilir miyim benim vajina kemiklerimde çok agrı oluyor böyke ikiye ayrılıyor gibi 35 im siz yaşadınız mı acaba kolay doğurmuşsunuz sanırım