Snglcm Kızlar burda okuduklarimdan sonra acaba demeye başladım korkuyorum da 31+2 haftaligiz bebeğim çok fazla toplanıyor akintimda çok fazla bu erken doğum belirtisimidir kontrolum salı günü ve bn çok endişeleniyorm
R_abia Snglcm bende 23. Haftadan beri var kasılmalar erken doğum riskim var rahim ağzı yetmezliğinden serklajlıyım kasılmalar için ilaç kullanıyorum günde 1 2 kez olması normal kasılmanın ama 1 saat içinde 7 8 ker oluyorsa mutlaka söyle doktoruna
Melekmehmetmadan AygyulSina öyle olunca ne oluyor ki kasılma olunca doğum belirtisinin yani ufagiz ama daha
AygyulSina Snglcm ozaman bebegin oynuyordur icerde cnm ama icin rahat etmez ise doktorunu arayabilirsin
Snglcm R_abia yok şuanda dakika tuttum o kadar olmadı ama mutlaka doktoruma sylucem salı günü geç olmz değil mi cnku kontrolum o zmaan doktorumda o gün geliyor
AygyulSina Snglcm yani boylr bisey yasamadim senin haftalarinda cnm daha dogrusu hatirlamiyorum. Ama icini sinmiyorsa acile git bi nst ceksinler
Snglcm AygyulSina salı günü kontrole gidecem gec mi oluyo o zmana kadar bide burdaki devlet hastanesi pek iyi değil özel hastanede yok Hatay Dörtyol'da oturuyrm
Bdjd Men azerbaycanliyam bizde tonusdu sizde bilmirem nedi suyun bulaniqlasmasi yeni tonusdanda olur ezeleler yigilir usagi sixir sizde bilmedim ne deyirsiz
AygyulSina Bdjd ay cok tatlisin sen ya ne guzel yazmissin bayilirim boyle konusan insalara azerbaycan turkusun dimi