hllaltas25 Kızlar garip olabilir ama eti direk yiyemiyorum kokusu bile dayanılmayacak gibi geliyor ama köfte yiyebiliyorum bende mi bir gariplik var normal mi bu durumu yaşayan var mı?
Hll hllaltas25 bazı seylere karsı tiksinme oluyor canm gebelikte aynı durum bende de var. Eti,köfteyi cok severdim ama simdi köftenin kokusuna bile tahammül edemiyorum malesef. Bebişler dogunca bu durum düzeliyor ama. İlkinden tecrübeliyim o konuda😁
Sumeyraerva hllaltas25 bazi seylerden tiksinirsin hamilelikte bi sure sonra duzelir kofte yiyebiliyomussun nasilsa yeter
A_S_K hllaltas25 bende kıymadan tiksindim evde yapıp yiyemiyorum çok sevdiğim mantıları koynalı salçalı kavrulmuş hiç bişeyi ama et yiyebiliyorum. Dışarda falan da kıymalı börek vs olarak dışarda yiyorum evde yiyemiyorum☺️
Esramese hllaltas25 ahahah bnm gbi tavuk doneri yedim ama tavugn baska bir bir turunu yemegini baska etleri yiyemedm kokuyo
Ilknur_emin hllaltas25 yine Iyiymis ben salçalı yemekler et yumurta koyma köfte hepsinden tiksiniyorum
MihmininAnnesi hllaltas25 aynı ben yemeğin içinde kusbasi eti kiymayi asla yemem ama köfte yi yiyorum . Benimki kurban bayramindan sonra kalma alışkanlık. 15 senedir böyleyim