uyanikkeda11 Kızlar eşinizi doğuma ne kadar zaman kala çağırmayı düşünüyorsunuz ? Ben çok tedirginim ya zamanlamayı ayarlayamazsak diye 🤭😂
Hll uyanikkeda11 ben rahatm o konuda😁sezeryan olacagi icin ona göre izin alabilecek insallah harekatta olmazsa tabi☺️
Kbradmrdg uyanikkeda11 benim eşim asker fakat evimde doğum yapacağım Van da artık o işteyken gelirse çık gel doğuruyorum derim😂 zaten 38+6 yız bugün annem var yanımda 😊
Semuss uyanikkeda11 zamanlama konusunda çok korkuyorum yetisemiycek Doğumdan hemen sonra onu göremiycem diye. İlk Doğum olduğu icin belirsiz de son dakkaya kadar
1195 uyanikkeda11 dogum yapiosun doktor bir dogum yaptigina dair kagit veriyor birligine gönderiyirsun izin veriyorlar gelio
uyanikkeda11 Hll ayy bizim normal büyük ihtimal ya 😂 bi yönden seviniyorum bi yönden böyle düşününce üzülüyorum 😐😂
uyanikkeda11 Kbradmrdg ben ankaradayım eşim şırnakta görevli canım 🤗 senin yine iyiymiş gel dediğinde anında gelir bizim sıkıntı ya 🙄
uyanikkeda11 Semuss aynı durumdayız şuan canım 🤷🏻♀️ Ben sanırım 39. Haftada girince çağırcam artık 41 de mi doğururum 40 da mı 42 demi bilemem 😂😂 1 ay izni var
Yagmurr13 Rabbim tüm askerlerimizi korusun inşallah🙏 Evlatlarımızıda sağ salim kucağımıza almayı nasip eylesin🙏
uyanikkeda11 1195 yok canım bizimki uzman çavuş yani doğumda bir ay izni var ben gel dediğimde gelcek mesela bi kaç gün önceden söylersem çıkabiliyor. Ama işte doğumda yanımda olmak istiyo bende çok istiyorum