Yeliz25 Ben 15haftalık hamileyim bebeğim sağda galiba çübkü hamil olduğumu bile öğrenmeden önce hep sağ tarafımda ağrı olurdu şimdi ise sağ ayağıöda çok aşırı ağrı oluyo yani uzanınca kalkamıyotum o derece cinsiyet öğrenmek için gittim sırtı dönük denildi etrafımdakiler kız diyor sırtı dönükse acaba doğrumu ben erkek gibi hissediyorum ama bilmiyorum tabi☺️
Melekderin Merhabalar bayanlar😊 ben çok yeni hamileyim sizin gibi çok meraktayim.4 haftalık gebeligim rabbim önce sağlık sıhhat versin bebeklerimize sağ salim kucaklarimiza alalım inşallah benim 13 yaşında oğlum var bu ikinci bebeğim olucak Allah'ın izni ile oğlumda hiç agrim olmamıştı sabah 1 defa kısa süreli mide bulantısı olup geçmişti son ayima kadar çok rahattim oğlumda hep portakal suyu içtim herşeyi yedim 😁 sağ sol nerde onu hatırlamıyorum ama bunda solumda hep kasik ağrım doktor kesemizi gördüğünde ne taraftan baktığına baktım solumdaydi ben kendimi bildim bileli oglumdada çok kızım olsun istedim olmadi bunda kızım olsun istiyorum tabi once sağlıklı bı bebek olsun ama gönlüm çok kız bebek istiyor umarım kız bebeğim olur onuda çok tatmak istiyor gönlüm dua edin banada kızlar 😊
Mnbvcz Ecee merhaba ben 5 haftalık hamileyim sağ tarafım cok agrıyordu kasıyordu doktora gittik sagda yumurtlama olmuş dedi ama 5. Haftaya girdiğimde solda agrılarım olmaya başladı cinsiyeti nedir sizce ?
Denizs gulcins senin dediklerine göre benimki erkek sanırım 14+6 doktorum biseye benzetmedi. Ilk gebeliğim olduğu için merak ediyorum açıkçası.