Hanos Kızlar 14+4 oldum bugün gram kilo almadım hatta 3 kilo verdim kilo almamam normal mi herkes kilo alman gerekiyo diyo alamıyorum napim bebek alsın kiloyu ben alsam ne olur almasam ne olur önemli olan bebeğin ağırlığı değil mi?
Biryabanci1 Hanos Canım herkesin yapı meselesi kimse birbiriyle kıyaslamasın kendini ☺️ Ben 5 kilo verdim 23.Haftamdayım yeni 1 kilo aldım ☺️ Yani bu insandan insana değişir.. Bebeğin gelişimi iyise hiç sıkıntı yok ☺️
zorkadin53 Hanos 19. Haftadayim hiç kilo almadim aksine 2 kilo verdim ebeler normal 17 sonrası alınmaya başlanir dedi henüz çok erken takma kafaya sağa sola bakma
NurGrlek Hanos ilk gebeligimde 4 kilo aldım son 2 ay kala 5 kilo almıştım şimdiki gebeligimde 5 kilo verdim henüz almadım aynı kiloda sabit kaldım herkes bir olmuyor bebeğin sağlıklıysa kilo almak zorunda değilsin bence önemli olan bebeginin sağlığı ve kilosu
AtlasAnnesi Hanos neredeyse 36.haftama kadar sadece 4 kilo aldım şimdi 38'e gireceğiz bir tartildim 4 kilo daha almışım 2 hafta içerisinde 😂 bebeğim de 3 kilo şu an her şeyi de iyi gidiyor gelişimi vs. Sıkıntı yapma yani gerçekten son ay alınıyormuş kilo o yüzden şimdiden almaman güzel bir şey
_Kubraa53 Hanos Bencede canın önemli olan bebegin kilo alması. Bebek alıpta sen almıyosan ne mutlu sana😀😀😀
Biryabanci1 Hanos ☺️☺️ yani ☺️ Kilolu bebek daha sağlıklı diye bir kaide de yok 😅 Yapı bu bazıları toplu bazıları zayıf olur bebeklerde aynı şekil😅
Hanos Biryabanci1 obez olmasın zaten anası gibi 😂 ben daha yeni kilo verip gebe kaldım 😅 bebeğim de benimle aynı şeyi yaşasın istemem 😇