Denizinannesi1
@Melek60 canım ne yazıkki epilepsi böyle bişey. Geçti dersin hoopppp onu tetikleyen birşey olur ve yeniden nöbet geçirirsin. Epilepsi aslında Allah İn insanlara bahşettiği bir nimet diyordu TV de bir doktor. Çünkü insan oğlu beynindeki damarlar yoğun streste ve yahut zor bir durumda üst üste binermiş ve o anda beyin kısa devre gibi çalışırmış. Yani şartel atmasa ve o an nöbet geçirmese kişi, beyninde oluşacak olan elektrik akımı koca bir şehri yakacak kadar şiddetlidir. Demişti. Ya da akli melekelerini yitirme söz konusu dahi olabiliyor dedi. Ama epilepsi hastası o an sadece bir baygınlıkla o akımdan kurtuluyormuş. Bilmem ne kadar doğru ama ben çok etkilendim ve o gün bu gündür şükür diyorum. Daha neleri var dünyada. Stresten uzak kalmaya çalışmalıyız ve bu da eşlerimizin desteği ile mümkün. Ona güzel bir dille korkularınızı durumunuzu anlatın. Tanımlanamamış dediği için doktor ben önensemedim deyin.hayatımın merkezine alıp psikolojimi etkilemek istemedim deyin. Ama şimdi tedirginim doğum esnasında bişey olursa diye. Bence anlayacaktır sizi..önce yakın zamandaki durumunuzu endişenizi anlatın sonra da aslında geçmişte de doktora gitmiştim ama doktor tanımayamadı. Ben de önensemedim diye araya katarsınız nacizane fikrim ☺️ uuzn oldu 🙈