ipeksi LinaPrenses ya günlerimiz aynıydı sizle gözünüz aydın darısı bize inşallah ne nişan ne su hiç bir belirti yok içimden hurma ağacı çıkacak pilates topuyla kanka olduk günde 3 km yürüyüş ve akşama kadar hiç oturmuyorum ama yok gelmiyor
LinaPrenses ipeksi Rabbim yardimcn olsn bende gelmiycek saniydum nasil oldu anlamdm vallaa 5 gunluk oldk bile sennde guzl haberlerini bekliyrum saglikla insllah mis kokuluna kavus
ipeksi bebekteyaparimkariyerde benim de ilk Doğumum da sancılarım başlayınca halay çekmiştim bunda da bi başlasa hemen modum açık 😂
Miraylina bebekteyaparimkariyerde son günler ne kadar zormuş bir saat bile geçmiyor 😐 acaba bugün doğarmı diyorum her gece inş bu gece doğrurum diyorum ☺️ Artık doğuracağıma inanasım gelmiyor o derece
bebekteyaparimkariyerde Miraylina olsun yaa masraftan kurtulduk direk okula göndermeyi düşünüyorum bende burdan 😂😂
ZeynepAlpim zezeeyyy bende yarın 40 i bitiriyorum ben de yarın sabahtan yatcam allah yardımcımız olsun inşallah
Ferdaa bebekteyaparimkariyerde son 6 🐣 2 cm açıklık var bebek geri çıkmış bekliyorum tekrardan ama ses seda yok🐥🥰🧿