__birafitap__ Mutlu günler güzel anneler😍 Size sorum şu ki ilişkiden 5 gün geçti bebek istiyoruz haliyle şu 2 gündür sık idrara çıkıyorum normalde böyle değildi hiç internetten de baktım belirti olarak yazıyor olabilir mi sizce☺😍
Muallimehanim __birafitap__ Hevesini kırmak istemem ama embriyo 6. Günde tutunuyor rahme. Şu an senin için çok erken yani. Hayırlısı olsun inşallah 🐣
Nesli1607 __birafitap__ hakkında hayırlısı olsun canım ama enfeksiyon durumuda olabilir idrarda yanma falan varsa hemen doktora görün hamilelik belirtileri için 5 gün çok erken maalesef
clmmmmm __birafitap__ çook erken belirti için😊ayrıca belirti bulmak istersen her şekilde olur o belirtiler arama oyüzden akışına birak canm allah gönlüne göre versin😊
__birafitap__ Muallimehanim allah razı olsun çok sağol canım insallah güzel haberler aliriz hep beraber😘
__birafitap__ Nesli1607 idrar yolu enfeksiyonu geçirdim ben antibiyotik vermişti doktor yeni bitti onu da kullandım yani o olması sanırım imkansız ben de ilk öyle düşündüm ama olamaz bebek te olamaz diyorsunuz😂 peki folik asit içmek hamile kalmaya yardımcı mı doktor verdi bana vitamin ve kan ilacı için gittim sadece folik asit verdi.
Nesli1607 __birafitap__ folik asit yardımcı değil ama olası bi hamilelikte öğrenene kadar bebeği beslesin tutunmasına yardımcı olsun diye kullanılır bende hamilelikten önce başladım ben farklı bi tedavide görüyordum tabi yumurtalık takibiyle hamile kaldım bendede yumurta çatlamasından bi hafta sonra göğüs ucu hassasiyeti oldu öyle anladım ama idrara sık çıkma olayı 5. Haftada falan başladı