Dlktpl Kızlar dün yazmıstım bır anda koyulastı dıye ıkıgundur yapıskan akıntım vardı sabah yumurta akı kıvamı geldı bal polen propolis yaptım ama tam koyulasmadan ovu sılındı tam koyuyu yakalayamadan catladımı acaba https://hizliresim.com/lQELvl
Deletedmom2224 Dlktpl yumurtlama olmamış gözüküyor. T çok koyu hatta c den bile koyu olmalı siz yine de değerlendirin ama testi de bırakmayın
Dlktpl Gkhnm97 valla anlamadım sabah yumurta akı gıbı akıntıda geldı kuzum 13.gunum bal polen proğolıs bana ıyı geldı dıyecegım yarın dr catlamıs derse
Gkhnm97 Dlktpl o sivi geldiyse catlamistir canm kacirma sen degerlendir mutlaka gun aşiri degil üst üste degerlendir benim oyle tuttu
Deletedmom2224 Dlktpl benimde yumurtlama olmadığı zaman iyle oluyodu. Tam koyulaşmaya başlıyordu sonra hemen siliklesiyordu ama o ay yumurtlama olmuyordu
Birminiksusamtanesi Dlktpl bencde devam et kullandiklarin etkilemis olabilir belki ama yinede degerlendir bos gecme
Dlktpl Musel benımde sabah yumurta akı gıbı akıntı geldı bılac kere kasıklatımda batma oldu bakalım ne dıyecek
Dlktpl Kızlar ılıskıden sonra 1 saat yatmak yeter mı cunku ev bakmaya gıdecegız tasınma ıslemlerımız bar
Musel Dlktpl alakası yok yatmakla yaa ben doktoruma sordum o spermler siz kalktığınızda aşağı gitmiyo onlar yola devam ediyo alakası yok dedi
Dlktpl Deletedmom2224 benım yumurtlama olmadında cnm hıc koyulasmıyo bıkete basıma geldı yarın dt gorut herhalde