Ozgehasan Benibirakma ben daha 32+5 günlük gebeyim ama normal olarak ilerliyor sa bunu net bilemeyiz malesef planliysa gününden önce yapabilirsiniz doktorumuz bi gün verdi mi?
Ebruliiii Benibirakma ben ağdada kendimi çok kasıyorum hamilelikten öncede öyleydi o yüzden doğuma kadar jilet 🙁
tortil21 Benibirakma 37+2deyim. Bugun yaptirip hallettim. Cunku korkuyorum hazirliksiz yakalanmaktan. Az kaldi arada agrilar sancilar olunca guvenemedim
Serpilataman Benibirakma bende hep ağda kullanırdım ama hamile kaldıktan sonra hep jilet kullanmıştım inanın insana eziyet oluyor 39. Haftama geldiğimde cesaretimi toplayıp kuaföre gittim aman aman dayanılmayacak gibi değildi çok şükür çabuk bitti şimdi günümüz doldu daha doğum olmadı ama inanılmaz rahatım birde onu sorun ediyordum kendime tavsiyem ağda
Ozgehasan Ebruliiii jilet le daha zor olur keşke agdaya alisabilseniz1ayda anca büyüyor zaten ama jiletle hem kararma yapıyor hemde daha gür çıkıyor malesef pratik evet ama 2 3güne bir hemen yapmam gerekiyor malesef
Ebruliiii Benibirakma jilet kötü zaten hamileliğe kadar ağda yapıyodum hamilelikte jilete döndüm şimdide biley olur diye tırsıyom zaten bacak aram sızlıyo biraz daha böyle idare etcem heralfe
Emirinmelegi Gamzezz bende cekiniyodum canım inan ama bi kere cesaretimi topladım ve gittim iki dk da bitti ve bugün yine gittim artik son hazırlık diye 38+4 um artik ,utanılacak bsey yok canım emin ol.
Mlkemrecre Benim düşük riskim olduğu için başından beri ağda açılmaya da yol açıyormuş o yüzden gitmiyorum ve bayan da olda mahrem yerini eşinden başkasına göstermek Haram..doktor hariç doktor mecburi ancak kuaför değil eşinizede aldırablirisniz..