nohutkizinannesi sydtns tabiki sağlıklı olsunlarda ama insan ister istemez üzülüyor canım niye diye yediklerimede dikkat ediyorum iyi besleniyorum sağlıkla alalım kucaklarimiza inşallah..
Bsradker nohutkizinannesi bende okudukca moralim bozuluyo buradakileri 30. Haftada 1354 gr di su an 32. Haftadayim yarin tekrar gidicem kontrole ins kilo almis olur 😑
Mervesemiz Bsradker hergün yatmadan önce bebe bisküvisini sütle yap ve ye,onun dışında hergün mutlaka meyveni aksatma, yemek olarak ta ıspanak ve yeşil mercimek sana tavsiyelerimdir👍🏻🥰
Deletedmom133 Bebegiiim hiç birşey az yedim düzenli yemedim ceviz hurma kayısı incir 4100 gram doğdu 3950 ile hastaneden çıktık 3750 ye düştü şimdi doğum kilomuzu yakaladık yoksa mama yiyecekti cik şükür almış kilo 🤲❤🤭
Eylul0212 nohutkizinannesi benimde 32+2 de 1860 Gr di doktorum gayet iyi dedi bir hafta sonra kontrolümuz var bakalım almış mi kilo bebişim 😍🙏 şu an 33+2 yiz
balkizanasi__35 nurr_kbr benimde 34 haftalık 1989 gr dr zayıf dedi bende biraz üzüldüm ama sağlıklı olsun dışarda gelişir inşallah