Kızlar çevremde ve bu forumda çok görmeye başladım . Doktoru tüp bebek tavsiye etmiş, doğal yollarla gebe kalamazsın denmiş mesela ama doğal yolla kalmış. Aynı benim gibi. Buna benzer hikayeleriniz varsa anlatır mısınız. Gebe kalmak isteyenlere umut olalım💕 ben zamanında çok araştırdım çünkü.
Ben hikayemi anlatayım kızlar önce. Evlendiğim ay gebe kaldım. Dış gebelikten dolayı ameliyat oldum sağ tüpümü kaybettim. Sebebi doktorların beni sürekli eve göndermesi, hcg düşüp düşmediğini kontrol etmememden kaynaklı. Hcg nedir neden artar neden yükselir tamamen bilgisiz zamanlarım ... 10 ay gebe kalamadım. Doktora gittim en sonunda . Hatta gittiğim doktor annemin zamanında hamile kalmak için tedavi gördüğü doktor . Torunum diyo bana 😂 Ve ne yazık ki bana tüp bebek önerdi. Tabi önce fitil verdi bunu kullan enfeksiyon engelle oluyor gebeliğe temizlesin tüplerini. Sonra gebe kalamazsan tüp bebek dedi. Ben ve annem Hüsran içinde çıktık ordan. Ben fitili kullandım diğer Ayda ovulasyon kullandım ve sonuç 21 haftalık gebeyim rabbim nasib ederse 💕
Kısacası her zaman umudunuz olsun ♥️