sevvalnyokus Merhabalaar ben 7haftalık hamileyim şu son günlerde yoğun beyaz akıntım var daha öncede vardı ama suan yoğunlaştı normal mi yaşayan var mı kızlar?
MucizemE sevvalnyokus normal canım bende de olmuştu hormonlardan birde yumurtlama zamanı geldiyse çoğalıyor
Drngrkm sevvalnyokus beyaz ise problem yok rengi değişirse enfeksiyon demektir benimde beyazdan yeşile dondu doktorum ilac ve fitil verdi hemen. Gunluk pedi yasakladi daha yeni yeni atlatmaya basladim 22.haftadayim
HlyaHocaolu MucizemE selam 6 haftalık hamileyim adet sancısından fazla karın ağrışarım oluyor uykudan uyanıyorum sizin de böyle oldu mu?
sevvalnyokus @MucizemE teşekkür ederim kötü bişey olduğunu düşünmedim ama yoğunlaşınca bi sorayım tecrübesi olan birinde bilgi alayım diye çok sağol canım☺
EbruUslu sevvalnyokus ilk bebeğimde dr bana beya akıntının olması gereken bi akıntı oldugunu soylemıstı başlarda akıntım olmadıgı gunler bi problem mi var diye şüphe ediyordum🙂bu arada bende 7 haftalıgım 2. Çocuguma beyaz akıntıya devam yani😂
sevvalnyokus @elfayaz bi 20 haftaya gelsek 😄 bu sabırsızlıkla nasıl 8 ay daha bekliycrm bilemiyorum 😄😄