Aysercanl Kızlar merhaba kanguru aldınızmı? memnun olduğunuz marka ve modeller varmı? Ben solomombaby, ilkaybaby, Mamadusbaby ve Boroosh baby kanguru markaları içinde kararsız kaldım😣🙈 sizlerin fikri nedir?Hangisi yenidoğana daha uygun ve kullanışlıdır...
Nur___ Aysercanl bende almadım ama detaylı inceledim sitelerde artı ve eksiklerini Mamadusbayb ve İlkay bayb güzel, bel ve sırt destekli oluşları da önemli hem bebek hem biz rahat etmeliyiz boyun fıtıklı olarak çok dikkat ediyorum yükün boyun ve bele binmemesine, o açıdan yerli olması açısından İlkay alıcam büyük ihtimal 🌼yenidoğan aparatları alınıyor ek olarak
Rubab_2020 Dilanserdar benim de bebeğim kıs bebeği olacak Ocak ayında insallah. Bende alıp almamakta cok kararsızım dışarı falan çıkılsa puset mi kullanılır ki
Fasulyem22 Dilanserdar biz kış anneleri olarak sling alalık o da evde iş yaparken ten tene temas oksun diye 😄
Dilanserdar Rubab_2020 canım bence sen al ocak diyosun 6 7 aylıkken bebeğin dışarda kullanabilirsin bebek arabası almicakmısın puset almicam evde sallanabilir puset tarzında alcam ben
Aysercanl Bende bebek arabası aldım ama anakucaklı değil o yüzden yenidoğana uygun olan kanguruyla ilk aylarda idare etmeyi düşünüyorumda 🤔
Aysercanl Kızlar kanguru alıpta memnun olan yada çevresinde memnun olan hangi markalar var ? Özellikle yenidoğana uygun olması lazım benim için önemli...
alyavetuna Aysercanl mababyturkey sayfasını inceleyin çok güzel fakat fazla pahalı o yüzden ilkaybaby eggbaby kanguru markasından birini tercih edeceğim 😄 çevremdekiler memnundu hep hiç ağrı yapmıyor 10 kilo çocuk taşıyorum falan diyorlar
Mervevrem Bende bebek arabası kullanmayı hiç sevmeyen biri olduğum için kanguru almayı mantıklı buldum oturmaya başlayınca hafif baston arabalardan almayı düşünüyorum internette araştırırken ve bu uygulamadan Eggbaby_kanguru sitesini buldum yenidoğan aparatiyla beraber 155 TL'ye aldım meşhur markalar ile aynı şekilde yapısı vs. Kaç gündür kucakta hastaneye falan giderken bebek hafif olmasına rağmen bel ağrım çok oldu Dün ilk defa evde denemek amaçlı 21 günlük bebeği yerleştirdim sanki kucağımda yok gibi oldu fakat bebek rahatmi değil mi bilemedim dışarı çıkıp gezmeden anlamak zor birde bebeğin huyu ile alakalı durumlar olabilir benim bebeğim daha kaç günlük ama üzerinin ortulmesini kundak yapılmasını sevmiyor inşallah kanguru içinde sıkılmaz
Cnrsare Bende solomombaby aldım hem yenidoğan aparatı hem kışlık örtüsünü aldım. 2. Bebeğim olduğu için ilk oğlumu hergün okula götürücez mecbur
Asenadika Aysercanl ilkaybaby i çok araştırmıştım ben baya ilgimi çekmişti bi mağazada ürünü gördüm kumaşı ince geldi sonrasında Kraft hip Seat ürününü gördüm hem cepli hem bel desteği falan epey kalın fermuarla cepleri çıkabiliyor sök tak yeri oldukça fazla bana kullanışlı geldi bi inceleyin derim