Pnrvlkn Kızlar sabah 5den beri kasılmam var şimdi 4dk da 5dk da bi geliyor ilk gebeliğim doğuruyor muyum nişan felan su gelmedi eşimi uyandırmalı mıyım büyü abdestim var gibi oluyor sancı gelince gidiyorum hiç bişey yok sıvak duş aldım geçmedi napmalıyım
Rabiaibrahim0803 Pnrvlkn ya benimde bugun biraz suyum geldi doktoru aradim devam ederse gel dedi simdi hafiften sag kasigimdan agri giriyo acaba doguruyo muyum? 36+3 gunluk hamileyim
Badevehande Canım daha soruyor musun tabiki nişan suyu bekleme ritmik kasılma başlamış uyandır eşini hemen hastaneye git
Pnrvlkn Badevehande hastnede de yatış verip saatlerce sancı çekmek istemiyorum evde hareket edebiliyorum diye gitmedim daha
Badevehande Pnrvlkn doğru ama 5 dkkada bir geliyorsa gittiğinde suyunu patlatıp açılmayı hızlandırıyorlarmış
Honey_isss Pnrvlkn canım suyun Nisa’nın gelememişti hastaneye gıttın sonra ne oldu ? Bebegın kanaldamıydı
-emel- Rabiaibrahim0803 merhaba ben 39.haftadayım benimde sağ boşluk veya kasığıma doğru bi ağrı giriyor yaklaşık yarım saattir bu Doğum ağrısı mı acaba ayağa kalktığımda böyle çekiyor gibi bacağımı
Pnrvlkn -emel- belden karına aşağıya bi baskı oluyor büyük abdestin var sanıyorsun ama hiç birşey yok
Rabiaibrahim0803 Pnrvlkn @-emel- simdi hastaneden geldim ebe alttan muayene etti öksürttü su gelicek mi diye gelmedi.dedi ki suan bisey gorunmuyo ama belki suyum gelmis suan durmus olabilirmis."yine de dogum konusunda garanti veremiyorum, kirmizi veya pembe kan gelirse hemen gel" dedi
Pnrvlkn Honey_isss evet canım bebek kanaldaydı inmişti aşağıya zaten geldim 2:30 saat sonra doğum ettim suyumda burda kendiliğinden patladı ebeler patlatmadı
-emel- Rabiaibrahim0803 hadi hayırlısı canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah benimde belimde bi ağrı var belli belirsiz ama bakalım gecenin ilerleyen saatlerinde ne olur 😂