Ayse_Gul Kızlar günaydın bugün ayrıntılı ultrasona giricemde biraz korku var içimde bebeğin kalbinde parlaklık var dediler ayrıntılıda kötü sonuç alır mıyım ? 😔
hunilimom Ayse_Gul alalım izni ile birşey çıkmaz inşallah banada dediler hatta burdaki herkese demişler nerdeyse allaha şükür bende birşey çıkmadı birdaha gittiğim de yok olmuştu zaten doğuma kadar geçiyormuş 🙏
ilaydakani Ayse_Gul hiç korkmayın hangi arkadaşımla konuştuysam moda gibi bunu hep diyorlar Doğuma kdr geçiyor bir de bağırsakta parlaklık da oluyormuş o da geçiyor içinizi rahat tuttun ben de haftaya gireceğim heyecanlıyım çok😊🧿
Zuhalzmn Ayse_Gul bana da ayrıntılı da bağırsağında parlaklık var dediler kontrolümde doktorum detaylı şekilde baktı göremedi..sıkmayın canınızı bende okuyorum çoğu kişiye bunu söylüyolar..Allahın izniyle sağlıcakla alırız kucağımıza yavrularımızı..dua edelim 😊
Ayse_Gul hunilimom inşallah ya tedirginim biraz randevu 3te nasıl beklicem o saate kadar bilmiyorum 😔
Ayse_Gul Mutlu_anne2 ben 21 hafta 6 günlüğüm bugün randevuyu geç verdikleri için hastanede ücretli olucak yoksa zamanım geçiyormuş beklersem 🤷🏻♀️
anneadayi-88 Ayrıntılı ultrasona girmeden önce bana da böbreklerinde genişleme var dediler canım gidince öyle bir şey olmadığını öğrendik. Normal kontrollerde çok iyi bakamıyolar bence aceleyle bakıp gönderiyolar. İnşallah bir sıkıntısı yoktur 🙏🏻
Ayse_Gul Rabia29 çıktık çok şükür gelişimi herşeyi çok iyi maşallah ama kalbindeki parlaklık duruyormuş herkeste karşılaşıyoruz ama yinede fetal eko yaptırın aklınızda kalmasın dedi 🤲🏻Çok utangaç çıktı bizim ballı lokma yüzünden elini çekmedi bir türlü 🌸
Ayse_Gul hunilimom evet gittim canım kalbindeki parlaklık devam ediyor denildi geri kalan herşey iyiymiş gelişimi falan 🤲🏻
Edaaturunc Kızlar banada kafatasında sol tarafta kist var dediler ve kalp altında damarda kireçlenme gibi birşey var dediler. 28. Haftaya kadar geçer dediler ama çok moralim bozuldu geçermi sizcede kızlar😔