Cerry Hanımlar aranızda agdadan sonra kıl kökü iltihaplanması yaşayan var mı? Nasıl gectı? Doktora gıdecegım artık kasıntı mahvettı😩
NihanMine Cerry kasığımın kenarında çıktı benim şişiyor arada lazer e gidiyordum jiletle almaktan olmuş doktora söyledim baktı bi daha şişerse ya krem kullanırız ya da içini boşaltırız dedi sende doktoruna göster mutlaka bi tedavi önerir canım geçmiş olsun 😊
07052019 Cerry senelerdir çekiyorum ağda jilet tüy dökücü hepsinde oluyor, farketmeksizin. Doktora gittim yapısal dedi. Her temizlikten 1 hafta sonra en az 2 3 yerde çıkar hayatı zehreder patlayana kadar 🤦🏼♀️
zorkadin53 Cerry bende oldu fındık büyüklüğü kadar hemde. Aşırı ağrıyordu. Antibiyotikle geçti 3 günde
Cerry NihanMine tesekkur ederım benım en son agdaya gıttıgımden berı kasınıyor pul pul olmus koklerı sımdı tuyler cıkma evresınde kasıntıdan duramıyorum sıvılce gıbı
07052019 Alarasel krem var antibiyotikli ama ben çok faydasını görmedim normalde 3 günde geçiyorsa kremle 2 günde geçti bişey değişmedi. En güzeli patladığı an içinde bişey kalmıcak şekilde sıkmak ve kolonya basmak. En azından aynı yerde bi daha çıkmasın bari
07052019 Cerry hamilelikten dolayı da hassaslaşıyor sanki etim havalanmış gibi benim de daha sık olmaya başladı
Cerry 07052019 hamımelıgınde etkısı var sanırım her yerımız hassaslasıyor ya hayırlısıyla bı bıtseydı😰
Cerry zorkadin53 benımkı kıl koklerı kızarık kasıntılı ve ara ara küçük sivilce gibi 😩 kasımamak ıcın zor duruyorum