Zeyzey20 Allah razı olsun, Rabbim sizlere de hayırlısıyla sağlıkla evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻🥰
Nagihanbayrktr Allah razı olsun, inanın Rabbim koruyor onları. Çok şükür. Neler neler yaptım bilmeden, belki riskli zamanlarıydı ve ben uzun yolculuğa bile çıktım. Gerçekten ne kadar şükretsem azdır... Allah sizlere daha güzel bir hamilelik geçirmeyi ve sonunda evladınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻☺️
gencoglu amiin, Allah razı olsun. Rabbim kimseyi evladından ayırmasın, evladıyla sınamasın inşallah... Ben hamileliğimi Yasin Bey sayesinde öğrendim ve onunla devam ettim, çok memnun kaldığım bi doktor kendisi. Gerçekten ondan da Allah razı olsun, sonuna kadar içimi rahatlatmak için elinden geleni yaptı, her kolaylığı ve önceliği sağladı benim için devlet hastanesi olmasına rağmen. Yalnız benim haftam dolmuştu, 42ye girmek üzereydim, son kontrolde bebeğin karın çevresi ve kilosu biraz fazla gözüktü. Bundan kaynaklı normal doğumu beklersem bebekte omuz kırığı/çıkığı olabileceği söylendi. O yüzden sezaryene karar verildi ama Yasin Bey'in yakın tarihte boş günü yoktu. Ben de o yüzden doğumu acil Üsküdar Hospitaltürk'te yaptım. Yalnız ailemde de çevremde de Yasin Bey'in doğumunu yaptırdığı tanıdıklarım var, hepsi aşırı memnun kalmış kendisinden. Ben de muayenesinden çok memnundum :)