Serpilsaltikalp PnrGg canım ben ilk gebeliğimde 37. Haftadan itibaren hergün düzenli lansinohun göğüs ucu kremini kullandım. Doğumdan sonra bebek tam emmeyi bilmediği için yara yaptı. Ve düzelmesi 15 günü buldu. Düzelmesi için de lansinoh kullandım hiçbir işe yaramadı bende. O kadar kötü oldu ki kanıyordu uçları. Nasıl düzelttin dersen aventin meme ucu koruyucuları var. Onu takıp emxirebiliyorsunuz. Ucuna tam değmiyor. Hem bebek emmeye devam edebiliyor. Hemde siz acı çekmeden iyileşmeyi hızlandırıyorsunuz. O koruyuculardan tavsiye ederim.
eylulvari PnrGg evet son 1 ay düzenli olmasa da kullandım, doğum yapalı5 gün oldu ve ben yanlış emzirmeden ili göğsümde de acı çeker durumdayım. siz daha düzenli kullanıp ilk gebeliğinizse mutlaka eğitim alın ya da emzirme ile ilgili videolara bakın derim.
Sevdaliza PnrGg doktorum 31ci haftada başlattı canım göğüs ucu kremlerine ama ben krem yerine zeytinyağ sürüyorum
Esramese PnrGg benim son haftam son 1ayda baslamak gerekiyormus dun soyledi ablamda gecte olsa baslicam
Minejjan PnrGg 35 haftalığım gebeliğimin başından beri nemlendiriyorum bir sıkıntısını görmedim doğumu tetikliycegini de düşünmüyorum