DiplomaliEvHanimi gamzeklc yaa bu gec dollenmeler cok zor yaa ilk hamileligimde adetten hemen sonra kalmistim ama 1hafta gec dollenme vardi. Kurtaj oldm smdide ovu yapiyom adete 1hafta kala catladi ve yine gec olcak olursa😬😬😬😬😬
gamzeklc DiplomaliEvHanimi ovülasyonla en azından takibin olur. Ben öyle bişey yapmadım. İlk gebeliğin benim de sonlandırıldı. Bunda da korunmayı bıraktığım ay kalmışım ama tabi geç öğrenmek çok gerdi beni de acaba bi sorun mu var diye. İnşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsın
Haticemre21 Zzeynebbbbb benim de adetimin uzerinden 4 gun geçmişti testte hemen çift cizgi oldu kanda da ayni gun 439 çıktı 4 haftalikmis oyle öğrenmiştim 🤗
DiplomaliEvHanimi gamzeklc aynen cunku kurtaj oldum kalp durdu en erken ne zmn ogrendim o kar ki sorun varsa tedaviye baslansin
Deletedmom139 Zzeynebbbbb mesela benim 5 kasim sat tarihi ama suan ultrasyonda 36 çıkıyorum adet tarihinr göre 36.doktor 10 gun gibi sure gec döllenme olmus dedi
Zzeynebbbbb Deletedmom139 benim yumurtam adetime 10 gün kala çatladı sanırsam ama daha adet olmadım adetim 2 gün geçince test yaptım ama çıkmadı zaten ovulasyon testi kullanıyordum çatlamadan 17 gün geçtikten sorna test yapılması gerektiğini söyledi takip ettirdiğim hemşire ama ben erken yaptım adetim 2 gün geçince yaptım ve negatif
Kubraeylul Zzeynebbbbb benim gec döllenme adetim 2 gün gecikince evde test yaptım silik çıktı sonra kanda çıktı daha çok yeni olmasına ragmen hatta 1 hafta sonra doktora gittim sadece kese göründü şuan 32+2yim
DiplomaliEvHanimi Zzeynebbbbb ayniyiz bende adete 1hafta kala catladi 22si adetim bende baya beklicem 😖
nilayy35 iremguerbuez birsey sorabilirmiyim simdi benim sat'a gore 10 haftalik oluyor bn 3 hafta once ogrendm ozele gtmistm 7 haftalk olduqunu ve kalp atisinin olduqu soylediler fakat devlet hastanesine gttim 1er hafta arasyla orada bana 7 haftalk olduqunu solediler gec yumurtlama olabilirmis belki ilerde duzelir dediler sizinde ayni sekildemiydi yardimci olurmusunuz
iremguerbuez nilayy35 benimde öyleydi şimdi rayına oturdu.Hafta önemli değil bebek gelişimi sağlığı önemli 😊
Zzeynebbbbb DiplomaliEvHanimi inşallah hayırlı haberler alırız canım bakalım 17 gün geçmesi lazım.uzerinden pazartesi doktora gideceğim
DiplomaliEvHanimi Zzeynebbbbb ins canim yaaa. 24unde yumurtlama gordum bende agustosun 1.2si gibiye denk gelio
MrsG Benim de geç döllenme fakat 1 hafta sonra hcg 510 çıkmıştı kan testinde. Yani geç döllenmenin onunla ilgisi yok. Doktora 6.hafta gittik görünmedi bebek sadece kese vardı 7.hafta göründü 8. Hafta kalp atışını duyduk.
Mlkemrecre Zzeynebbbbb adet ağrısı gibi ağrım oluyordu hasta olurum diye beklyordum göbek ağrım oluyordu kan idrar testi yaptım ultrasonla bakıldım hiç bişey yoktu 15gün sonra yine sağlık ocağında kan verdim evDe test yaptım öle çıktı anlıcağın
Meltemasya2019 Esqes 1 hafta geç doğarmış canım benim son adet 31 aralık ama 6 ocak diye girdiler öyle hesapliyoruz hep