Aysenaz18 Esramese cok guzel aciklamissin canim Allah razi olsun. Ozman hazitlanayim cidden evde bir oglum daha var. Hic istemiyodum gece sanci girmesimi. Gurbette okunca birakacak yerimiz bile yok. Annemde bi kac gun sonra gelecekti. AlLah yardimcim olsun
Esramese Aysenaz18 herkezin dogumu kendine ozel der doktorum herkezde nişan kanli lekeli gelirken bende kansz ve lekeszdi seffafti inatlastilar bile benimle nişan degil imkansz diye ama nisanmış iste takip et vücudunu en iyi sen bilirsn bak oglusunda varmis azck da tecruben vardr
Camlicagizem Aysenaz18 Valla aynı soruyu sormak için post açmayı düşünüyordum bende 36 haftalık olduk gün içinde 3 kez kasıklarımda ağrı oldu şimdi 25 dakikadır sağ kasıkta geçmeyen bi ağrı var bebekte toplanık gibi sert uyutmadı bi türlü hastaneye gidip gitmemekte kararsız kaldım korkuyorum da tecrübeli olanlar varsa yardımcı olsunlar bizlere😔
Aysenaz18 Camlicagizem canimsin hastaneye hemen gitme bekle iyice. Sancilar dayanilma zhale geldiginde yada ritmik sekilde dakikaya dustugunde git. Burdakiki yazilanlardan ogrendikki gercek dogum baslangici bel yada kasik agrisi olabilirmis. Onda hemfikiriz.hastane defalarca makas aoturtup herkese kurcalatmaktansa evimde sandalye sirtina asilip kalkarak sancimi cekerim. Sende oyle yap lutfen
Aysenaz18 Esramese ne kadar dogru konussmussun. Cok cok sagol canim haklisin oglumda sanci cekerken belim kirila kirila baslamisti snacilar bunda inceden adet sancisi gibi vajina bolgemin sizlamasiyla basladi sanki. Gercekten farkli olacak bu dogumum icim eoyle doguyor. Dediginizi yapip kendimi dinleyeyim ama hissiyatima gore yarin dogum yaparim gibime geliyo
Camlicagizem Aysenaz18 Öyle yapıyorum evde yürüyorum ama bi tarafım korku içinde😔 sağ kalça ve bacakta ağrı şeklinde devam ediyor bakalım bekliyim bende en dayanılmaz olduğunda giderim artık ALLAH yardımcımız olsun🙏🏼 Sanada çok geçmiş olsun canım hayırlı kolay doğumlarımız olsun inşallah 🙏🏼♥️
Demirinannesi1 Aysenaz18 Canım herkesin bünye durum farklı bende 38 im aynıları bende de var belim kasiklarim vajinam da ki uyuşma ama baskı ağrısı bende doğum sancısı olsa durama diye düşünüyorum ama hep tetikteyim nolur nolmaz diye
Camlicagizem 5461 Ben bekledim ama şimdi yine belimde ve kasıkta ağrı var sen naptın canım gittin mi?
YarenBeren İki Doğum yaptım ikisinde de karnımda hissetim belim ağrıma dı ama Doğum yapacağım gun nişan ve agrıdan once vajinam dışarı çıkacak gibi cocuk baskı yapıyor du sabahına doğurmuş oluyordum 37 haftalıkta zaten baskı agrı olur rabbim sağ Salim kurtarmayı nasip etsin
Cansn Aysenaz18 o alttan olan ağrı açılma ile alakalıymış. Doktorum öyle demişti. Bebek yerleştikçe o ağrı oluyormuş. Doğum sancısı çok farklı birşey cidden anlıyorsun. Belinden girip kasıklarına yayılıyor. İlk sancım başladığında karnım toplanmıyordu. Belimden kasıklarıma yayılan bir ağrı vardı adet ağrısı gibi aynı. Ama açılmam 6cm olduktan sonra karnımın toplanması da bu ağrıya eşlik etti. Kendi tecrubemi anlatmaya çalıştım sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Shylkyc Aysenaz18 4 gündür nst ye bağlanan biri olarak söylüyorum doktorumun anlattığı şu: her 10 dk veya daha az sürede, en az 45 saniye süren, belden kasıklara doğru bir ağrı (bacaklardan değil) 7 defayı geçerse gel ☺ 35+4 üz. Sancılarım erken başladı 🙄