Haticenci Kızlar 10 haftalık hamileyim . Kalçamda inanılmaz bir ağrı var . Oturup kalkmakta bile zorlaniyorum. Başına daha önce gelen var mı 😔
Nurayuygn Benimde çok ağroyodu 2,3hafta önce kız kalçaya vurur derler yani bilmiyorum da benim kisi kız 😊korkma geçer ağının sonunda kavuşmak var biz 36 haftaliğız kalsiyum eksikliği de diyebilir doktor canim
Haticenci Nurayuygn tabi inşallah öncelik duam sağlıklı olması ama kız çok istiyorum yaa inşallah ❤❤❤
Asrinayaz Haticenci valla bnm bi arkadaşımda senin gibiydi bn ona maden suyu iç dedim devlete gidiyordu daha vardı randevusuna çok dua etti bana sendede işe yarar inşallah
laisa Haticenci ben hamileliğimin başında öksürüğe yakalandım bi gün öksürürken belime kramp girdi kalçamdan bacağıma doğru sol taraf. adım atamadım. bazen hala ağrır yürüyemem bacağım çeker topal topal yürürm sanki orası kütlese rahatlıcakmışım gibi hissederim hep eşime ovdurdum sol kalçamı kuyru sokumuna yakın olan taraftan geliyor ağrı yatakta dönemiyordum bile bu sıralar iyiyim ama çok yürüyünce yine atıyor geçmiş olsun umarım geçer o ağrıyı bilirim 🥺
Rahime83 Haticenci normal canım dinlen kuyruk sokumu benimde ağrım olurdu o haftada kalça çok şükür geçti 22 haftalığız kızımız olcak sağlıkla al kucağına inşallah
Duuyguum Haticenci ben aynı 10. Haftamda başladı benim de 15. Haftamda hafifledi ama hala geçmedi uZun süre oturduğumda pozisyon değiştirdiğim de ağrıyor