Misskokulumm Kızlar 26+5 haftalık oldum ama karnım pek yok kontrolume de 1 buçuk aydır gidemedim merak ediyorum karnın büyük veya küçük olması kilosunu etkiler mi??
Sumeyraerva Misskokulumm ilk hamileligimde 25 kilo aldim kizim 2 kilo dogmustu karnimda kocamandi ama kizim beslenememisti teyzeminde hc karni cikmaz ama cocuklari hep 3 bucuk kilodan fazla dogmustur karninla alakasi yok yani
defne55 Misskokulumm daha 22 haftaligim 500 gram ancadir bebek ama kocaman karnım var alakası yok bence 😊
Esesen Misskokulumm karnın büyüklüğü bence annenin aldığı kilo ile alakalı arkadaşımla aynı haftadayız o 8 kilo aldı ben 2.5-3 ama benim bebek daha kiloluymuş
pinkin kızıma hamileyken son hftalarda gören farklı doktorlar karnın büyük bebeğin kiloludur diyip usg ile baktıklarında da öyle olduğunu görüyorlardı, 4.200gr doğdu kızım. ama karnı küçük olup(iç karnı geniş olan) hamileler de iri bebek doğurabiliyor.
yba Hiç göbeğim yoktu nerdeyse. 30. Haftama kadar hamil olduğum belli değildi. Toplam 5 kilo aldım. Oğlum 3,5 kilo dünyaya geldi. Ne karın büyüklüğü Ne alınan kilo hiçbirinden çıkarım yapılamaz. Tamamen iç karınla alakalı göbek çıkması.