Esramese Mucizem00 kasilmalarin baslamis takibe al 3 4 gun ust üste sıklaştı bizde 37+6olduk ve sancilr cıktı nstde p.tesi dogumum vr
Esramese Mucizem00 normal dogum canim korkma vaktn gelmis artk tehlike yok dün yatis verdi sanci cok acilma 1cm suni vericm dedi istemedm kendi sancimla dogurcam dedm evime geldm oda en gec pazartesiye atti işte
Mucizem00 Esramese anladım canım insallah kolay Doğum gerçekleştirirsin. Sabah bizde kontrole gidicez bakalım bize ne diyecek bebeğinizin gelişimi falan da iyi sanırım kilosu ne kadar
Kardelen1202 Mucizem00 benimde aynen böyle oluyor ve 34. Haftadayım yarın doktora sorucam bakalım bu durumu
Cagladevecioglu berguzar1987 peki bunu gunde uc dort kez yasamakta ayni seymi 😔 daha 25 hftLigim yalanci kasilmamidir ikiz gebeyim
berguzar1987 Cagladevecioglu bende 25 haftaydım 11 gündür hastanese yatıyorum sırf bu sebepten o kasılmalar açılmaya sebep oluyor şuan 26 oldum bunu ciddiye al
Mucizem00 Esramese kalınmaz tabibi istenmediğim ortamda 1sn kalmam herseyin yolu yordamı var Doğum yaparsın kalmak ister farklı da doğmadan kalması enteresan zaten piskolojık olarakta beden olarak ta yorgunuz
Esramese Mucizem00 ah keske anlasalar bn bakamazmisim kendileri nasil anne oldulr acaba 25 yasinda kadinm neden bakamim bakamicaksm neden yaptm demi
Damla6606 Merveplnc ben bugün 32 haftalık oldum 23 haftalıktan beri yaşıyorum ilk bebegimdede yaşamıştım 39+3 te dogmuştu bakalım bu ne zaman gelcek :)
Snglcm Damla6606 bendede oluyo 31+2 haftaligiz bebişim bir tarafa toplaniyo hep bu bir erken doğum belirtisimi korkuyrm ilk gebeligim
Mucizem00 Kfkf bebegin kafası kanala inmiş dedi nst de bi şey çıkmadı ama kasılmaların olmus olabilir dedi Sabah bi şeyim yoktu ama.