Ayseysf Dilara25 aa ben ilk defa duyuyorum böyle bişey bana da sanki yaşadıgım o acıyı görünce aramız da ki bağ kat kat artar gıbı gelıyor
Dilara25 Ayseysf sancıyı çekerken öyle de doğumhanede ne biliyim kan,dikiş, kesi falan bnde kendimi görmek istemezdim 😂 şakası bi yana erkeğe göre değişiyor galiba.ama dediğim gibi nisada da megada da bu şansınız yok doğumhane katına erkek almıyolar
Bebekveannesi Arkadasim birinci doğumunu Nisa da derya hanımda yaptı doktordan çok ama çok memnundu 2. Doğumunu sırf Nisa eski odaları küçük diye medipolde yaptı tam bir fiyaskoydu gece olduğu için doktoru gelmedi. Tüm odalar dolu olduğu için 5 saat sancı odasında yattı. Hastane özel hastanelere göre uygun fiyatlı olduğu için çok tercih ediliyor bu yüzden Doğumhane katı çok yoğun biri çıkıyor diğeri giriyor. Ayrıca başka bir kaç arkadaşım da medipol megada sorun yaşadı ben olsam önünden bile geçmezdim o hastanenin
Gamzetgt Ebruliiii Nisa hastanesinde sancı odaları tekli orada eşinizle durabiliyorsunuz sadece doğumhaneye giremiyorlar
beyzafatih merhaba hangi hastanede doğum yaptınız? zaten nisa hastenesi medipol mega baglı olan bir hastane şuanda ordada kontrole gidiyorum mega hastanesinde duygu hanım çok memnunum ama hangi hastanede doğum yaptınız?