Canan_seckin Ozlemzeynep idrar yapmıştım negatif kan testinde değerim 5 çıktı doktor negatif dedi bugün dayanamayıp idrar testi yaptım gene negatif.
Ozlemzeynep Esenburhan123 yaa pozitif gibi sanki yarın testin üstününe iki gün geçince tekrarlar yukselir mi diye bakarlar ama bana kalırsa yukselir 😍😍
Ozlemzeynep Esenburhan123 valla canım hayırlı olsun sonucuna göre var inşallah sağlıklı bir gebeliktir diyelim 😍🙏🏻
Sbnm06 Kızlar bugün 15. Günümdü biraz evvel test yaptim negatif:((( bu ay çok umitlenmistim o kadar üzgünüm ki:(((
Esenburhan123 Sbnm06 canım bende 13 gün negatif çıktı biliyorsun dün gece kan verdim 14.5 çıktı gebelik testini bence biz yanlış yaptık erken gebelik testi alıp yapmak gerekiyordu kan ver sende ben birazdan doktora gidicem
Ozlemzeynep Sbnm06 üzülme kuzum Rabbim en güzel zamanda en güzel şekilde verecektir sen dualarını bırakma 🙏🏻
BusraMece Ozlemzeynep ilactan kaynakli pozitif görmüşsündür büyük ihtimalle 😑 seni üzmek istemem ama muhtemelen kanindaki beta hcg tekrar düşmüştür 14. Gun yapilan test gecerli sayılıyor
Ozlemzeynep BusraMece beklicem o günü kuzum belki pozitiften negatife dönüp tekrar pozitif olur 14. Gün nasip bir umut bekliyoruz 🙏🏻
Canan_seckin Ozlemzeynep bir saat sonra teste tekrar baktım silik çizgi var acaba enfeksiyon mu kaptım kesin enfeksiyon
Sbnm06 @Esenburhan123 canım sevindim senin adına çok..Ama 15.günüm bugün silikte olsa çıkardı bence:(acaba erken gebelik testi mi yapsaydim bilmiyorm ama
Esenburhan123 Sbnm06 kan tahlili ver bence acillerde bakıyor sağlık ocakları da benimse yükselmesi gerek kesin birsey yok
BusraMece Ozlemzeynep doktorun catlatma ignesinden sonraki aşama için bisey söyledi mi canım aşılama vs. falan
Esenburhan123 Ozlemzeynep evet canım yarın tekrar vericem gece 23 te dün o saatte vermiştik yükselmesi gerek dedi yumurtalarımdan baktı çatlamış dedi
gulsahklycc Ozlemzeynep Ben Çatlatma İğnesiyle Klomenle Hamile Kaldim Bin Şükür Rabbim 18. Haftamdayim Stress Çok Önemli Kafanizdan Atmaya calisin ben ailemin yanina gitmistim tedaviden hemn sonra orda unuttum tamamen bi test yaptm hamileyim sakin umutsuz olmayin😇
Ozlemzeynep gulsahklycc umut her zaman var kuzum bu sefer olmazsa bi daha ki sefer olur inşallah dualarımı bırakmıyorum her namazda burada isteyen herkese dua ediyorum gerisi Rabbime kalmış 🙏🏻
Sbnm06 @gulsahklycc tebrik ederim bebeginizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah.peki kaçıncı günde test yapmistinz ve normal test mi erken gebelik testi mi